söndag

Dricker mitt kaffe, viggo ser på Disney junior, vilma sover och karln står i duschen. Dags att fixa lunch för sen ska vi åka in till stan och köpa 2årspresent till grannpojken. Blev bjudna dit idag men viggo är förkyld så det får bli till veckan när han piggat på sig lite. Hoppas vilma slipper denna gång. Hon ha ju åkt på tre förkylningar på mindre än 4 månader.
 
Om en vecka blir hon 5 månader hur sjukt är inte det?!
 
Sen idag ska jag köra lite på croisstrainern och långpromenad till kvällen. Måste även städa och diska (som alla andra dagar).
 
Trots att jag gått många promenader och kört croisstrainern så står vågen stilla nu. 72.5. Men de kanske är en plattå som jag kommer förbi snart??
 
19 dagar mellan bilderna. Hoppas de försvinner mer snart. Vill så gärna tillbaka till min kropp. Hittat en bild sen innan jag väntade viggo. Min inspirationsbild 🙏 
Längtar så tills man kanske kommer i närheten av detta iallafall.. Otrivs så mycket i min kropp. Men känns bra att kommit en bra bit. Motionerar och äter mycket bättre än tidigare då vi lätt kunde sitta med chips eller nån godis varje kväll.. Samt inte rörde på oss. Sambon ha tappat 3-4kg sen vi började också.
 
Ha förresten varit ut och jobbar två pass i helgen också. Roligt men ska inte ta på mig för mycket. Jag ska njuta av mammaledigheten för snart ska pappan vara hemma med de små ❤
 
 

Kommentera här: