Från ångest till jävla bra

Okej. Dom som känner mig vet att jag väldigt lätt får ångest. Riktig ångest inför att det till exempel är mycket folk. Idag kom sambons arbetskompisar och uppvakta oss för att vilma fötts. Jag har haft ångest inför det i en vecka. Stressad över att städa, baka och framförallt ta emot gästerna. Så nu är jag lättad över att de är över.
Kanske är det därför jag köttade med personbästa på croisstrainern??
Ett snäpp tyngre, lite snabbare och kändes så jävla bra. 30minuter. Samt 9km promenad när vi hämtat storebror på förskolan. Inte illa pinkat ändå för en föredetta soffpotatis två månader tillbaka?? 
 
Dessutom bakade jag grymt goda pajer idag och bjöd på. Knäckig hallon- och-blåbärspaj. Jag smakade bara en tugga. Onödigt men blev så då min son inte alls tyckte den smakade bra 🙈
 
Hur är det med vikten då? 70,3 stod vågen på imorse. Jag närmar mig mitt delmål, under 70. Kanske jag spräcker det snart?! Hoppas de kommer jag isåfall fira med ett nytt plagg. Har ju typ bara 7 år gamla kläder haha.. Vet liksom inte vad som är inne och ute just nu🙈 blir kanske så när man blir bekväm i förhållande, får barn och är överviktig. Men när jag är tillbaka i min idealvikt och mår bra i mig själv ska garderoben bytas ut kvickare än kvickt. 
Jag tänker inte bli någon bekväm morsa i genomskinliga träningstights och huvtröja.. Nej! Men jag får vara det ett tag till. Kanske till sommaren är jag lagom i mål? Va tror ni? 
 

Kommentera här: