vikt update!

68,7kg visade vågen nu på morgonen. Och då ha jag ändå tagit en vilodag igår. Inte ens promenad utan bara jobb. Men de jävligaste är att jag fått förkylning nu. Nyser, ont i halsen, huvudet sprängs. Och de känns som ögonen ska ploppa ut alltså - bihålorna. Alltid😢
 
Så får ta de lugnt med träning och bara ta promenader nu då förkylningen brutit ut. Så för att boosta lite bad jag sambon ta barnen så jag får sova lite till. Så trött trots extratimmen man fick inatt. Blev en chock att klockan inte ens va 6 då viggo klev upp. Tar väl en vecka att ställa om sig, jäkla trams vi håller på med. Låt de alltid vara sommartid..
 
Pappan och viggo fixade en pumpa igår. Han tyckte de va så mysigt ❤

Jobb

Idag ska jag gå ut och jobba extra på jobbet. 14-21.15. Och det är klart att jag kommer tillbaka på jobbet 1 januari 2018. Robert blir då pappaledig 6månader. Så få vi se om jag blir mammaledig 2 månader kanske. 
 
Men, jag ska nog planera för Robert att va hemma 8 månader. Sen jag 2 månader. Så behöver hon inte börja förskolan förrän november 2018. Känns ju pytteliten att börja i augusti.. Har redan separationsångest 😢 8 veckor kvar av mammaledigheten.. Min älskade lilla gumma. Nog för att hon får det bra och va hemma med pappa. Men ändå. De positiva är att jobbar jag dag så jobbar jag oftast 7-12. Jobbar jag kväll så jobbar jag 16-21. Enstaka pass 7-16 eller 14-21. Så jag blir hemma ganska mycket ändå. Tidigare har jag jobbat heltid och då är man ju borta större delar av dagen. Alltid 7-16 eller 14-21.15. 
 
 
8 veckor går snabbt. Lite panik. Lite ångest. Min bebis är inte riktigt bebis längre 😭 

vikt update!

69,0 på pricken. Ska jag denna vecka komma under 69 tro??! 
 
Jag mår så bra i mim kropp nu. Förutom ischiasen som smög sig på igår. Men när vi är ute och går så kan jag känna trots mycket högt tempo att jag inte ens blir riktigt andfådd. De känns lätt och jag vill ibland börja springa för de känns så enkelt. Ett stort tecken på att dagliga långa promenader och croisstrainer förbättrat min kondition så jäkla mycket. Kunde knappt gå utan att bli andfådd tidigare. 
 
Ett år efter viggo föddes så såg jag ut såhär
Siktar dit nu. Men denna gång bli starkare och kanske till och med få lite muskler 💪 ska investera några hantlar. Kanske önska mig av farmor när jag fyller år 👌 vill ha hantlar med avtagbara vikter 👍