Vecka 33+4 vattenavgång!

Ligger inlagd på förlossningen. Vattnet gick med en splash kl 17. Iprincip allt fostervatten ha gått, lite lite kvar i magen. Allt ser bra ut och inga värkar. Lillan vill dom försöka hålla kvar i magen iallafall 48 timmar men helst längre. 
 
Hade lite förvärkar i morse, men inget ovanligt. Ha haft lite förvärkar och inte haft tecken på förlossning. Åkte till mamma 4 mil bort idag. Blev bjuden på middag hos min mormor. Efter maten sitter jag och får en förvärk igen, min syster som är beräknad 28/5 tittar på mig och frågar om jag ha ont. Ja jag hade ont. Men tänkte att man kan ju få sådär ibland att sammandragningar strålar i ben och rygg. Direkt efter gör barnen nå tokigt så jag skrattar till och splash säger de. Vattnet går men första tanken är att jag kissar på mig. 
 
Jag går in på toan och de forsar ut fostervatten. Ropar på mamma att vattnet gått och sen blir de massor av stress. Mamma skjutsar mig till sjukhuset och viggo blir kvar hos min mormor. Min svåger ringer sambon som är på jobbet och svågerns pappa hämtar Robert från jobbet och skjutsar till sjukhuset. 
 
Nu ligger vi och ser på tv och är väl fortfarande upp i varv sisådär 6 timmar senare. Lillan i magen mår bra. Men inom en vecka beräknas hos komma men som sagt helt inte förrän om 48 timmar sen jag fick kortisonet. De ska hjälpa hennes lungor att komma igång. I den här veckan kan de ha lite kämpigt med andningen och behöver lite hjälp. Kanske värmedyna och solning också. Så blir nog på sjukhuset minst 2 veckor. Allt beror på hur vår lilla mår. 
 
 

Kommentera här: