Emmaljunga ❤

(Obs! Skrivet i måndags!! Missat publicera)
Idag blev det en heldagstur till Birsta och Ikea. Köpte en vagn av en tjej från Sundsvall så då passade vi på att göra dagsutflykt. Roligt men ont. Nu kan jag knappt gå, läste för viggo och låg i hans säng och jag tog mig knappt upp kan jag säga. Tog mig nog 5 min att komma mig upp på benen. Jag ha sån vansinnig smärta så kan inte beskriva. :( så ont!
Men vagnen va fin. En emmaljunga citycross från 2012. Så den ha några år på nacken men riktigt fin. Älskar gunget i en emmaljunga 👌 och kom billigare undan än om jag skulle köpt en kronan duo s. Kronans sittdel är mycket mindre också så vagnen skulle inte kunna användas lika länga som emmaljungan. 
Viggo sov hur bra som helst i sittdelen idag och han är ca 94cm. 
 
Vi kunde ju inte ha med oss vagn till viggo för att få hem den vi skulle hämta. Så han fick gå och åla kundvagn på Ikea. Så några timmar senare när vi hämtat vagnen och han fick sätta sig i den så däckade han nästan direkt. Sov skönt medan vi kollade kläder och skor bland annat. Unnade mig nya mammaleggins och två längre tröjor som inte slutar på halva magen haha. 
 
 
 
Här är den med liggdel. Vit skai, så snyggt 👌 väldigt lite missfärgningar med tanke på ålder. 

Kommentera här: