Dålig uppdatering

Inte haft mycket tid över till bloggen faktiskt. Men en uppdatering om lillan ska ni få. Hon är nu 3 veckor och 2 dagar. Väger 2515g och sonden drog dom igår. Vid 2,5kg brukar många prematurbebisar bli utskriven från Neo om dom har bra puls, syresättning och håller värmen. Vilma ha ju checkat av dessa innan 2,5kg och därför fick vi permission för en vecka sen. Nu imorgon blir vi förmodligen utskrivna. 
 
Jag ammar henne och ger 20ml tillägg av preNAN eller utpumpad bröstmjölk. Dock börjat få ont i brösten och drar mig för att pumpa. Tillägget ger vi från nappflaska som efterliknar bröstet så hon inte ska föredra flaskan. 
 
 
Jag ha varit så nervös hur viggo ska hantera en lillasyster som till mesta del är i mammans famn, att behöva vänta lite extra ibland och behöva dela mig med någon annan. Men vet ni? Hittills ha han varit så snäll och duktig. Blir alldeles varm i hjärtat när han självmant går fram och säger med försiktig röst "gomorron vilma. Vilken liten hand" eller när hon gnyr så går han fram och stryker henne i pannan och säger "men va äre?" med försiktig röst. 
 
 

Kommentera här: