LĂ€ttad 😌

Som ni vet blev jag sen den 25/3 sjukskriven pĂ„ heltid. Nervöst att bli de. Jag ha hört sĂ„ mycket negativa saker om försĂ€kringskassan samt lĂ€st mĂ„nga negativa Ă„sikter. Men jag kan sĂ€ga som sĂ„ att för mig ha de funkat hur smidigt som helst att ha med försĂ€kringskassan att göra. Jag ansökte om Ă€ndring av omfattning den 24/3 och fick beslut igĂ„r den 27/3 och fĂ„r hel sjukpenning 👏 kĂ€nns som en lĂ€ttnad. Men jag va nervös, stod att beslut tagits igĂ„r men jag fattade inte om den va godkĂ€nd eller inte. Stod inte nĂ„gra utbildningar sĂ„ tĂ€nkte att den inreda godkĂ€nd. SĂ„ loggade in idag och ser preliminĂ€r belopp och den Ă€r godkĂ€nd. 
 
Annars dÄ? Jo jag ligger i sÀngen och lyssnar pÄ viggo som snarkar Àn. Jag ska va hos barnmorskan kl 10.15 sÄ ska göra frukost och hoppa in i duschen. SÄ nervös över vÄgen. GÄr nog upp med denna gÄng med tanke pÄ att jag kan inte gÄ sÄ lÄngt. MÄste bara variera vila och rörelse lite i taget. Kan inte sitta för lÀnge men kan inte gÄ och stÄ för lÀnge. 
 
IgÄr fick viggo leka med sin kusin liam, dÀr vi Àven Ät lunch. Blev sen vila pÄ dagen och vi avslutade eftermiddagen med att hÀnga pÄ altan. Tur den Àr inglasad, va ju storm ute! 
 
 
 

Kommentera hÀr: