Ischias

Jag och viggo åkte från mamma vid 13.30 idag. Åkte och hälsade på min syster och viggos kusin, mamma följde med också. Viggo och noomi busade massor, så roligt nu när dom leker så bra 👌 men bilkörningen ha gjort min ischias hemskt, de ilar och strålar konstant ända ner i foten.. Ha så jäkla ont! En ond punkt i skinkan, en bak i låret, en bak i vaden och under foten också strålar de hela tiden. Kan inte beskriva hur de känns men så himla ont. 
 
När vi åkte från min syster stannade vi och hälsade på pappan på jobbet och handlade burgare. Stekte hamburgare och viggo åt superbra trots att han absolut inte skulle äta först eftersom han köpt tom och Jerry kex som kändes godare. Men när han förstod att de inte blir några kex om man inte kan äta mat så åt han med god aptit och en halv 90grams slank ner 
 
Just nu äter viggo sina efterlängtade tom och Jerry kex (sockerchock snart) och ser rasmus på luffen. Min syster är och hämtar upp ett babyskydd jag köpt av vår vår andra syster haha. Sen ha jag hittat en emmaljunga citycross med vit liggdel som är så himla fin. Hoppas den finns kvar! 
 

Kommentera här: