Hos mamma

Idag drog jag och viggo iväg till min mamma. Viggo längtade efter mormor hela bilresan. Just nu sover han, blev en senare vila idag och senare lunch. Men så kan de bli ibland. Mamma gick iväg på promenad, känns sp surt att foglossningen hindrar mig från att få mig en skön promenad i detta väder. Men de går inte, jag kan inte för då kan jag knappt gå sen eller vända mig i sängen inatt. Så tråkigt! Solen skiner och 5 plusgrader ute.. 
 
Men när hon kommer tillbaka får jag kanske klä på oss och fixa lite kaffe så kan vi vara ute en stund innan middagen iallafall. Få se vad klockan blir. 
 
Iallafall går jag snart in i vecka 27. Imorgon är de tvåsiffrig nedräkning. 100dagar till bf idag. Helt sjukt egentligen?! Alla papper till försäkringskassan är inskickad. Förhoppningsvis fått med allt dom behöver så hoppas jag slipper komplettera. Hoppas få svar ganska omgående också. Tycker mitt fall är självklart, uska på vård- och omsorgsboende samt deltidssjukskriven. Hoppas verkligen den går igenom. Går den igenom har jag ungefär 5,5 veckor kvar att jobba. Ganska sjukt ju?? Med min deltidssjukskrivning är det inte många arbetspass det handlar om. Till veckan jobbar jag mån, fre-sön. Veckan därpå jobbar jag onsdag och fredag. Därefter vet jag inte riktigt. Så 3,5 veckor kommer jag va på annan avdelning med lite annorlunda schema.
 
De jobbiga är om försäkringskassan drar ut på tiden och utnyttja varenda handläggningsdag. Hoppas ju på svar inom 2 veckor! 
 
 

Kommentera här: