Bm besök 24+1

SF mått= 23
Hjärtslag= 140
Blodtryck= 135/80
Hb= 113 (gränsen är 110, måste komma ihåg blutsaft!)
 
ska tillbaka på måndag och kolla blodtrycket samt lämna urinprov. Detta på grund av att jag ofta ser stjärnor och ha huvudvärk. Dock är de ovanligt med havandeskapsförgiftning före vecka 26 sa hon. Men skönt att hon tycker vi kollar för säkerhetsskull. 
 
Berättade om min stress över vikten. Vägde mig i morse 72,5kg vilket blir 8,5kg plus sen inskrivningen. Hos barnmorskan vägde jag 73,6 med kläder och ätit frukost och druckit mycket vatten. Min barnmorska denna graviditet är så mycket bättre. Hon sa att jag ska inte fokusera så mycket kring vikt och mat. Bara undvika äta godis, chips och dricka. Men inte tänka på vad gäller mat och frukt. Äter ju väldigt mycket apelsiner fortfarande. Ha såklart ätit några godisar för mycket helt klart också. Men vi ha slutat köpa på veckor och blir inget att frossa i på helgen heller. Hon uttryckte inte nånting alls om min vikt eller hur mycket jag gått upp. Hos henne såg de ju ut som jag gått upp 10kg sen inskrivningen. 
Under dagen är jag sugen på gröt haha. Kan äta mannagrynsgröt till frukost, havregrynsgröt till lunch och grahamsgröt till middag. Utan problem. Inte så speciellt sugen på mat faktiskt.. Fruktsallad kan jag äta mycket av. Med mycket apelsin i, äpple och banan behövs inte mer. 
 
Nu ska viggo få lägga sig en stund. Han behöver sova lite. Jag ska koka lite kaffe och vila jag med.
 
 

Kommentera här: