Alla dessa papper

Ledig dag. Började dagen med brakfrukost som vanligt - mannagrynsgröt, kaffe och hårdmackor. Nu ska jag städa hela dagen. I etapper såklart. Därför de kommer ta hela dagen om jag ska orka utan smärta. 
 
Ska även skicka iväg papper om graviditetspenningen. Va ute i god tid med moderskapsintyg och att börja skriva mina arbetsuppgifter men än ha jag inte skickat iväg de.. Fick läsa chefens kopia igår på jobbet som hon redan skickat iväg, blev glatt överraskad över hennes formuleringar, samt att hon fått med små viktiga detaljer som jag faktiskt glömt. Så ska lägga till det i mina papper och sen skicka iväg idag. Hoppas jag inte behöver vänta på besked så länge, vill veta direkt!! Det borde dock inte vara några problem. 
 
 
Här om dagen va de strålande sol. Då passade vi på att va ute en stund på eftermiddagen. Gick en promenad till lekparken.
 
Nu leker viggo på sitt rum och jag ska börja med städningen tänkte jag. Skulle behöva skotta också men de är nåt jag inte klarar av :( sist när de snöade sursnö så jobbade Robert tills de frös på. Vilket gjort vår uppfart till katastrof!! 
 
Vi går ju in i ny vecka idag också. Vecka 26. De går framåt ⏩ tycker dock de går långsamt. Hoppas dock min graviditetspenning går igenom, då ha jag ungefär 6 veckor kvar att jobba. 6 veckor går ganska snabbt och då är jag i vecka 32?! Kommer dock ihåg att segaste tiden var mellan vecka 30-42 😴 längtar efter vår lilla skrutta ❤
 

Kommentera här: