Besök hos bm vecka (27+6)

Blodtrycket: 135/75
Blodsocker: 3,7
Blodvärde: 117
Vikt: +14kg enligt hennes våg. Men nu hemma blir de +11,5kg utan kläder och alltid på morgonen samma tid. Jag går efter min våg 😉 hos barnmorskan väger jag mig olika tider då jag kanske nyss ätit och druckit samt ha massa kläder. Hemma väger jag mig i underkläder, innan frukost.
 
Idag ska viggo till förskolan. Kl 10.30 ska han va där. Så nu ha vi nästan nyss vaknat. Jag längtar efter min havregrynsgröt med banan och blåbär på, så himla gott och smart. Annars ha jag alltid haft Äppelmos=socker! Med banan och blåbär blir gröten naturligt sötad av banan, mycket bättre! Och mycket godare! Testa? Antingen mosad eller skivad. 
 
 
När jag ätit gröt så håller jag mig till lunch, mellan lunch och middag äter jag en frukt, till kvällsfika kan jag äta denna gröt igen 🙈 ibland om jag är extra hungrig äter jag yoghurt, flingor med bananskivor. 
Min barnmorska är dock underbar som inte säger något angående vikten. Hon tar blodtrycket, blodsocker och jag får lämna extra urinprov pga flimmer för ögonen. 
 

Lättad 😌

Som ni vet blev jag sen den 25/3 sjukskriven på heltid. Nervöst att bli de. Jag ha hört så mycket negativa saker om försäkringskassan samt läst många negativa åsikter. Men jag kan säga som så att för mig ha de funkat hur smidigt som helst att ha med försäkringskassan att göra. Jag ansökte om ändring av omfattning den 24/3 och fick beslut igår den 27/3 och får hel sjukpenning 👏 känns som en lättnad. Men jag va nervös, stod att beslut tagits igår men jag fattade inte om den va godkänd eller inte. Stod inte några utbildningar så tänkte att den inreda godkänd. Så loggade in idag och ser preliminär belopp och den är godkänd. 
 
Annars då? Jo jag ligger i sängen och lyssnar på viggo som snarkar än. Jag ska va hos barnmorskan kl 10.15 så ska göra frukost och hoppa in i duschen. Så nervös över vågen. Går nog upp med denna gång med tanke på att jag kan inte gå så långt. Måste bara variera vila och rörelse lite i taget. Kan inte sitta för länge men kan inte gå och stå för länge. 
 
Igår fick viggo leka med sin kusin liam, där vi även åt lunch. Blev sen vila på dagen och vi avslutade eftermiddagen med att hänga på altan. Tur den är inglasad, va ju storm ute! 
 
 
 

Ischias

Jag och viggo åkte från mamma vid 13.30 idag. Åkte och hälsade på min syster och viggos kusin, mamma följde med också. Viggo och noomi busade massor, så roligt nu när dom leker så bra 👌 men bilkörningen ha gjort min ischias hemskt, de ilar och strålar konstant ända ner i foten.. Ha så jäkla ont! En ond punkt i skinkan, en bak i låret, en bak i vaden och under foten också strålar de hela tiden. Kan inte beskriva hur de känns men så himla ont. 
 
När vi åkte från min syster stannade vi och hälsade på pappan på jobbet och handlade burgare. Stekte hamburgare och viggo åt superbra trots att han absolut inte skulle äta först eftersom han köpt tom och Jerry kex som kändes godare. Men när han förstod att de inte blir några kex om man inte kan äta mat så åt han med god aptit och en halv 90grams slank ner 
 
Just nu äter viggo sina efterlängtade tom och Jerry kex (sockerchock snart) och ser rasmus på luffen. Min syster är och hämtar upp ett babyskydd jag köpt av vår vår andra syster haha. Sen ha jag hittat en emmaljunga citycross med vit liggdel som är så himla fin. Hoppas den finns kvar!