Vecka 17 (16+1) år 2017!

Godmorgon! Trots mysig lugn och såklart nykter nyår vaknar jag med världens skallebank. Inte vad att somna efter 01.00, kommer va knäckt idag. Tur jag jobbar kväll imorgon. 
 
Vi skyndade oss till hungriga vänner efter Robert slutar jobbet 19.15. Va på plats 19.40, bra jobbat tycker jag! Gjorde klar förrätten på plats. En jävulskt god klassiker som säkerligen stod på mångas meny igår. Toast skagen. Till varmrätt köpte vi en planka (ogenomtänkt då två av oss är gravid och kunde i princip bara äta frukten, inte mig emot dock.) och till efterrätt med de nutellasamifreddo 😍 så jäkla gott. Blev en sen middag så efterrätten snuddade nästan på tolvslaget. 
 
Viggo älskade fyrverkerierna. De va "pännande" tyckte han. Efter tolvslaget så stannade vi en stund till och klockan blev närmare 01 innan vi åkte hem. Viggo va vaken hela tiden, trodde han skulle somna 21.30 men de kunde vi glömma. Han och Charlie levde rövare hela kvällen haha. Så idag sov vi till 9 👍 men kommer va galet trött.
 
 
Nu när jag vaknade så kände jag den riktiga sammandragningen. Precis som med viggo startar de exakt vecka 17. Nedre delen va stenhård! Annars mår jag bra nu, magen växer och illamåendet är iprincip helt borta. De kan komma ibland. De som tär mest nu är min migrän jag ha var och varannan dag. Måste på apoteket imorgon och skaffa mina järntabletter.. 
 
Gott nytt år på er ❤

Kommentera här: