Snö ❄

Idag vabbar jag, viggo blev dålig i magen två gånger igår. Ena gången direkt efter maten, så jag tänkte magsjuka då andra gången de kom. Men de ha inte blivit nå mer sen och han ha ätit idag. Väldigt lite dock vilket han gör för de mesta men inga tecken på magsjuka. 
 
Så vi gick ut på promenad till apoteket och köpte järntabletter och när vi kom hem så tog vi ut viggos nya spade så han kunde skotta snö. De ha kommit pudersnö, men under är de is så de är livsfarligt! Benen flyger undan bara. 
 
 
 
 
 
Rödblommig om kinderna. Va -9 när vi va ute så de bet om kinderna. Vi gick på baksidan och kollade i boden också. "gickeboa" som viggo säger 😂 vi va nog där inne i 30 min. Då hittade jag en spark vi glömt att vi hade. Sålänge de är snö och is så är de ju perfekt för mig att ta sparken till jobbet 👌 går fortare. 
 
Just nu ser vi hitta nemo och dricker saft. Viggo ha ätit lite mellanmål. Kanelknäcke med smör, lite frukt och saft. Han åt typ ingenting till lunch. Få se vad vi gör för middag, kräsnaste ungen i stan har vi 🙈
 
 

Kommentera här: