Seg morgon

Idag är dagen vi väntat på. Speciellt min sambo som ännu inte sett vårt lilla hjärta i magen. Men jag ha längtat mycket också såklart. Men de är med viss oro, tänk om något ser tokigt ut? Men de ha ju sett bra ut alla andra gånger, sist hade jag Vul va i vecka 13 eller 14. Men nu då man ska va där 13.15 går tiden så seeegt.
 
 
Så idag ska viggo få vara på dagis en stund, vi ha absolut ingen barnvakt idag och man får inte ha med sig syskon vid ultraljud. Då fick de bli dagis (förskolan). Sen hämtar vi honom direkt vi är klar, ska bli spännande om vi få några bra bilder och om viggo kan se att de är en bebis. 
 
Han ha börjat intressera sig mycket för bebisar. Om de är bebisar på tv eller i böcker. Han lyfter upp min tröja för att säga hej till bebisen. Men jag tror inte han förstår riktigt att de ligger en bebis därinne. Och då jag är helt säker på att moderkakan är i framvägg så känns knappt rörelser utanpå. Och jag verkar inte ha någon livlig bebis för tycker de bara är rörelser till och från. Känner typ 2 gånger om dagen bara. Lite jobbigt, van sen jag vänta viggo att man kände tydligt i vecka 16-17. 
 
Tänka sig att min lilla pojke ska bli storebror 😍
 
 
De är så roligt nu då vi lämnar på dagis. Han ha fått en kompis som heter Axel. Så sen dessr han så glad att va på dagis, både viggo och Axel skiner upp som en sol när dom ser varann och viggo vinkar glatt hejdå. Tidigare ha han inte alls velat bli lämnad, då ha han gråtit högt (men slutat snabbt och varit nöjd) men ändå. Han ha visat att han inte vill. Men nu, då han ha axel så går de hur bra som helst. Han pratar om axel mycket hemma. Jag fick för mig han hette Alex och frågade om han lekt med Alex "nej!! Sassel" (axel) 😂 igår hade dom lekt hela förmiddagen ute så dom va alldeles svettiga ☺
 
Rensade viggos garderob. Blev en stor sådär ikeapåse. Helt sjukt mycket. Så efter idag få vi se om de är något att skänka och sälja eller spara. Mycket går att ha som tjej också och jag är inte jättepetig på färger på barn. Är de en flicka så kommer vi inte automatiskt sätta på massa rosa. Men vissa kläder kommer vi att skänka bort om de är en tjej. De som är perfekt är ju att ytterkläderna kommer nog passa bra på lillasyster/lillebror då de föds vid samma månad. Väldigt behändigt 👍
1 meh.blo.gg:

skriven

Spännande :-)

Svar: Ja de va verkligen spännande 👏
Enemelieen

Kommentera här: