Ångest

Idag är en skitdag helt enkelt. Och nu ha jag så himla dåligt minne så jag kommer inte ihåg exakt vad jag skrivit. Men, periodvis mår jag sämre och periodvis mår jag bättre. Ganska vanligt va? Fast jag ha typ inget mellanläge, antingen är jag glad och vill hälsa på folk, åka på stan, äta lunch nånstans osv. Medan nästa stund vill jag ligga hemma på soffan, inte ha kontakt med någon annan än min sambo och viggo. Vill helst av allt dra filten över huvudet. 
 
Var till sjukgymnast idag för min foglossning. Visade sig vara både bäckenbesvär och även en disk i ryggen som utgör min smärta. Ska skaffa foglossningsbälte och göra övningar. De värsta är att foglossningen gör att jag oftare böjer på ryggen, tex när jag sitter och tar på strumpor. Då få jag värk i ryggen, men jag klarar inte att stå på ett ben. 
 
En till sak är att jag liter lite av social ångest. Jag har liksom ångest många gånger för att vara på jobbet där de är mycket folk. Och nu då jag varit hemma då växer sig ångesten bara större och större. Jag ska jobba imorgon och har en klump i halsen.. Samt ångest för att sen ha sjukt ont i slutet av dagen, hämta viggo och ha noll energi för honom. Jag har ångest över att fylla i alla blanketter till försäkringskassan. Jag har panik att försäkringskassan inte beviljar graviditetspenningen. De känns nog tufft att jobba till 20/4 faktiskt. 
 
 
Just nu är jag inne i en period där jag knappt vill gå på affärn. Är så rädd jag ska träffa någon man halvt känner, som vill stanna och prata. Jag orkar inte.. 
 
 
1 Saraa:

skriven

Jag förstår hur du känner. Under min andra graviditet så fick jag också mycket mer foglossning och ont i bäckenet än med första. Nu jobbade jag iof inte då jag blev gravid tätt efter första ochvredan var mammaledig. Men jag ville inte heller träffa folk och så de sista tre månaderna typ. Allt var jobbigt! Och till råga på allt så halkade jag ute och vrickade foten/ benet något så för j..ligt i månad 7 så jag kunde knappt gå på fleraveckor.

Tänk på att du får ut något fint och bra av det , en liten fin flicka <3

Svar: Ja de är verkligen jobbigt, blir inte mindre ångestfyllt då kollegor uttrycker dig "men ja, jag tycker de är så tidigt" och menar på att jag inte borde kunna ha foglossning. Jag får ganska snabbt svinont, går och står hela tiden, jobbar på äldreboende. Sen är de periodvis jag blir såhär "folkskygg". Usch lät inte alls roligt att vricka sig då, nog tufft som de är ju!

Ja absolut. Man får ju de bästa man har i livet, de allra finaste! ❤
Enemelieen

Kommentera här: