Ångest

Idag är en skitdag helt enkelt. Och nu ha jag så himla dåligt minne så jag kommer inte ihåg exakt vad jag skrivit. Men, periodvis mår jag sämre och periodvis mår jag bättre. Ganska vanligt va? Fast jag ha typ inget mellanläge, antingen är jag glad och vill hälsa på folk, åka på stan, äta lunch nånstans osv. Medan nästa stund vill jag ligga hemma på soffan, inte ha kontakt med någon annan än min sambo och viggo. Vill helst av allt dra filten över huvudet. 
 
Var till sjukgymnast idag för min foglossning. Visade sig vara både bäckenbesvär och även en disk i ryggen som utgör min smärta. Ska skaffa foglossningsbälte och göra övningar. De värsta är att foglossningen gör att jag oftare böjer på ryggen, tex när jag sitter och tar på strumpor. Då få jag värk i ryggen, men jag klarar inte att stå på ett ben. 
 
En till sak är att jag liter lite av social ångest. Jag har liksom ångest många gånger för att vara på jobbet där de är mycket folk. Och nu då jag varit hemma då växer sig ångesten bara större och större. Jag ska jobba imorgon och har en klump i halsen.. Samt ångest för att sen ha sjukt ont i slutet av dagen, hämta viggo och ha noll energi för honom. Jag har ångest över att fylla i alla blanketter till försäkringskassan. Jag har panik att försäkringskassan inte beviljar graviditetspenningen. De känns nog tufft att jobba till 20/4 faktiskt. 
 
 
Just nu är jag inne i en period där jag knappt vill gå på affärn. Är så rädd jag ska träffa någon man halvt känner, som vill stanna och prata. Jag orkar inte.. 
 
 

Foglossning

Alltså. Jag ha så sjukt ont i blygdbenet, höfterna och svanken. Va på promenad med mamma igår och trodde jag skulle gå åt på kvällen, fy fasen va ont. Ha knappt kunnat vända mig i sängen inatt för de gör så ont. De är som knivar i ljumskarna och höfterna känns som de är lösa. 
 
4 mil innåt landet så finns de gott om snö om man jämför med hemma. Den här bilden togs igår från promenaden. 
 
Ska till sjukgymnast på tisdag. Så jag ska nog stanna hemma från jobbet imorgon också faktiskt. Jag kan knappt gå på kvällen eller resa mig från soffan. Nu hemma hos mamma dör jag ha behövt lyfta viggo till matstol så känns de jävla ont. Och de blir en hel del lyft på jobbet.. Måste ringa bm imorgon och be om moderskapsintyg så jag kan skicka in till försäkringskassan om graviditetspenning. 
 
 

Rul

Idag hade vi rutinultraljudet. Allt såg så fint ut och datumet blev flyttat till 20/6. Precis som jag trott hela tiden så ligger det en liten flicka i magen. Som jag såg vid förra ultraljudet. Ha känt på mig hela tiden faktiskt, konstigt de där :) även moderkakan satt helt i framvägg som jag misstänkte, därav dova rörelser. Men aktivitet va de då i magen även om jag inte känner allt :) skönt att veta!
 
Lilltjejen våran ❤ tänk att viggo ska bli storebror till en liten tjej. Sen kommer hon ha två beskyddare till vid sin sida genom livet, de stora storebrorsorna som nu är 10 och 12år 👏  
 
Eftersom jag blev flyttad nu så är jag åter i vecka 19+2. Känns ju som jag aldrig ska passera vecka 20 haha 😁