Vikt

Väger lika som när jag väntade viggo nu. Kanske 1 kg mindre. Vecka 25 med viggo visade vågen 72kg och går in i vecka 25 på onsdag och då lär vågen visa desamma. Just nu mellan 70.5-71.5kg. 
 
Jag kan inte gå på promenad för då får jag sota för de resten av kvällen och natten. Får så galet ont av att gå ute i snön eller halkan. Gå i huvudtaget skulle jag vilja säga. Så, detta innebär ju små korta myrsteg. Enda gången jag anstränger mig mer är på jobbet och då kan jag ärligt talat knappt gå hem sen. Sjukligt ont. 
Så jag är mer hungrig och rör mig väldigt lite. De kan ju bara resultera i en sak - kraftig viktuppgång. Såklart.
 
Bältet jag använder funkar sådär. Tycker de tar på magen och får ont. De ömmar liksom längst ner i magen och blygdbenet. Samt att lillan verkar inte alls tycka om bältet heller, hon rör sig konstant typ när jag ha de på mig. Och när bältet tas bort känns hela bäckenet som spaghetti. Riktigt obehagligt, känns som jag är av på mitten och bara skinnet som håller ihop mig. 
 
Nu ska jag till barnmorskan på onsdag. Kommer säga direkt att jag är medveten om min viktökning och vad de innebär. Behöver inga pekpinnar eller dylikt, mår nog dåligt med min smärta och tunga kropp :( jag hoppas bara viktökningen planar ut lite snart. Jag kan ju lätt öka 1kg i veckan. 
 
 
1 Saraa:

skriven

Jag gick upp nästan 24 kg min första graviditet. ! Och när jag blev gravid igen 9 månader senare så hade jag ca 8 kg kvar av dem och gick upp till exakt samma vikt som med första. Har nu ca 9 kg kvar och barnen är 2,5 och 1 år. Hade en bra barnmorska iaf som aldrig påpekade något om vikten. Har nu börjat försöka att gå ner lite till iaf. Jag tror inte att jag kommer komma ner till min vikt innan barn men vill iaf bli av med ca 5 kg till. Problemet är bara att jag är så otroligt sockerberoende! Men jag har iaf börjat träna så det kanske funkar ändå:)
Tänk inte inte så mycket på vikten:)

Svar: De är exakt så jag tror de kommer bli för mig med. Jag kommer nog gå upp likadant denna gång. Jag ha så svårt att inte tänka på de, dumt nog så skäms jag och känns som alla på jobbet uppmärksammar min viktökning. Får ofta höra "tjockis" med ett skratt efter. Alltså kvinnor som kallar mig tjockis som själv varit gravida, dom kan inte blivit kallad för de själv när dom väntade barn. Jag mår så dåligt över att hela tiden blir min kropp granskad för de får man göra på gravida kvinnor. Så less :( blir svårt att koppla bort de med vikten då. Hade också några kilon kvar när viggo va ett år, men dom försvann då jag började träna så dem försvinner nog snart ska du se :)
Enemelieen

Kommentera här: