Vecka 22

Jag ha så ont i fogarna idag. Blev hemma från jobbet faktiskt.. Knivar i ljumskarna :( fick mitt foglossningsbälte igår hoppas de ska hjälpa. Men ryggen blir nog inte hjälpt av bältet. Här om kvällen efter jobbet kunde jag inte sitta eller ligga men fick ont av att stå också då man blir trött i ryggen. De gör så himla ont. 
 
Förutom rygg och fogar så mår jag bra. Lillan känns tydligare för varje dag :) så mysigt. 
En nackdel är att jag fått sötsug. Eller egentligen ha jag fått snussug som resulterar i sötsug. Helt plötsligt blivit så himla snussugen. Ha ju hållt upp sen jag plussade. Konstigt! 
 
 
Sötsuget ha ju självklart gjort att jag bland annat fikat mer på jobbet. Äter mer hemma. Måste bryta de mönstret för ha barkat iväg med vikten känner jag. 
Jag gruvar mig för att väga mig hos barnmorskan om 3 veckor. Min förra barnmorska jag hade när jag väntade viggo förstörde så mycket med hennes hemska kommentarer om min vikt, att jag aldrig skulle gå ner igen, att jag hade gått upp alldeles för mycket och allt fokus på vikt "ja vad säger vi om vikten då..?". Men jag gick upp oavsett om jag åt eller inte, oavsett om jag kräktes och hade diarré så gick jag upp flera kilon på några veckor. Mycket vätska hade jag också. 
 
Jag vill inte vara såhär hetsig kring vikten. Jag hoppas min nuvarande barnmorska kan vara schysst och få mig att kanske tänka annorlunda. Jag blir så ledsen om jag än en gång får en som börjar hetsa mig. Jag hatar att väga mig. 
 
 
Detta är taget för några dagar sedan. 
 
Nu i vecka 22 ha jag gått upp 7kg.  Sista kilot kom på en vecka. Tänk om jag fortsätter gå upp 1 kg i veckan. De skulle betyda en lika stor viktuppgång som med viggo. Närmare 30kg.. 

Kommentera här: