Förskola och tillbaka till vardagen

Idag är första dagen för viggo på förskolan igen. Han tyckte verkligen de skulle bli så kul att fara dit, hann knappt säga hejdå då jag lämnade honom. Skönt att han känner så, kommer en dag de blir bakslag kanske?? 
 
Så idag är första dagen jag bara kan ta de lugnt och mysa riktigt med bebis. Dagar med treårig storebror kan ju bli lite fartfyllda. Så kändes lite konstigt att kunna sitta i lugn och ro haha. Dock är vilma trött idag och sover mest hela tiden. Så jag sitter med kaffe och beställt lite kläder till viggo. H&M har top&bottom för 99:-. Viggo behövde verkligen förnya lite, alla byxor är som 3/4🙈 så blev lite nya mjukbyxor och tröjor. 
 
 
 
Tänkte uppdatera er lite hur de är med Vilma. Hon är nu 3 månader och 1 vecka. (Korrigerad ålder= 8veckor)
Sist vägde hon in sig på hela 5200g och 56,5 cm. Nu är hon nog närmare 6kg och 60cm skulle jag gissa på. Hon är vaken ganska mycket under dagarna och sover hela nätter (Pepparpeppar). Hon lägger sig för natten vid 21-22 och sover till 7-8. Vågar egentligen inte skriva om nätterna, risken att de inte håller är ju stor när man säger "hon sover så bra på natten" 🙈
 
Vår lilla tjorven ❤ 

Kommentera här: