Ny säng

Viggo ha fått ny säng idag. Han ha haft en gammal trä säng tidigare, juniorsäng. Nu ha han en lite fräschare juniorsäng med lådor under och hylla över. En gammal även denna men mycket fräschare. 
Det fattades stödbräda så fick efterlysa på Facebook och åkte någon timme senare och hämtade och nu sitter den på sängen 👌 viggo är van stödbräda så vågar inte ha utan och att han ska hamna på golvet. 
 
När vi monterade dit den idag blev viggo överlycklig. Hade tänkt att han inte skulle sova idag under dagen för vi tog sovmorgon och behöver vända tillbaka dygnet när han ska på förskolan imorgon. Men hittade honom sovandes i sin nya säng. Han hade startat lotta på cdn och klätt av sig och lagt sig i sängen. Precis som han gör för kvällen.
 
 
Såhär såg det ut efter 15 min.
 
Såhär ser hyllan ut. Samt att stödbrädan är på plats men hann inte få bild för viggo behövde lägga sig. 
Just nu är hans rum tillfälligt men fullt dugligt att leka i. Vi ska egentligen riva tapeter, spackla, slipa, tapetsera och fixa iordning. Just nu ha han rosa och blå rosor på väggarna, fula lister och massa olika möbler. Men de duger, viggo leker i sitt rum och de är inte prio ett hur utseende på väggar är där inne. Vi ha många andra prio ett grejer så usch. Finns gott om prio ett när man skaffar hus. 
 
 

Kommentera här: