Förkylda

Jag och viggo både hostar och snorar ikapp. Viggo började bli dålig natten till fredag tror jag. Riktigt hostig och slemmig på lördagen. Men pigg ändå bara de att näsan torkas sönder och hostan kommer i attacker. Halsen är nog lite ond också, äter inte speciellt mycket. Några tuggor hamburgare kan gå ner men han vill helst dricka välling vilket gör att han får mer slem. Lördagmorgon kräktes han av hostan, men de är ju bra slemmet kommer upp. 
 
Jag åkte dit på lördag. Kände mig hängig och konstig när vi va hos svärföräldrarna. Igår på morgonen kände jag halsen ömmade, hostade och snorade. Sticker konstant i näsan. Så idag vakna viggo 5 och fick sin välling eftersom han åt lite igår och knappt välling på kvällen. Sen somnade vi om till 9.30 nästan. 
 
 
 
 
Vecka 32 närmar sig och jag börjar vara så galet less. Såå less. Tung och känner mig obekväm bland folk. Känner mig som en kossa påriktigt. Längtar så efter lillan och att få min kropp tillbaka, känna mig hyfsat smidig och kunna ta långpromenader. Eller iallafall en promenad i huvudtaget för de går ju inte nu. 
 
Här om dagis gick jag igenom alla bebiskläder. Bara de gjorde att jag fick fruktansvärt ont. Antar att jag satte mig och ställde mig upp för många gånger. 
 
De som fattas är pyjamaser i strl 56, samt vill ha de fina mönstrade tightsen från kappahl i strl 56 också. 
 
Sen de jag behöver köpa är:
Artiklar till skötbordet och skötväskan. 
- Engångsunderlägg
- Silonsalva
- Pysventiler
- Babytops 
- Mjuka pads att rengöra runt naveln
- Engångsskydd för termometer
- Babyolja 
- Nagelkit 
- Blöjor
 
Sen behöver jag:
- Babynest
- täcke och kudde (tänkte ta viggos då han bytt till större men han är fast besluten om att han ska ha täcket med kissen, de är ett påslakan som bara passar på lilla täcket) 
 
- Påslakanset
- Bärsjal eller bärsele
- Barnvagn (köper nog ny kronan duo s)
- Elektrisk bröstpump (köper när jag ser om jag ens får mjölk, blev inget med viggo) 
- amningströjor
- Ersättning + glasflaska (ha hemma om amning inte funkar)
 
Något vi skulle verkligen behöva också är en torktumlare, ett stort frysskåp och matlådor. Vi ha liten frys på 5 Pers. Inte direkt lätt att göra storkok för få inte plats i varken kyl eller frys.. Ska leta ett begagnat frysskåp som vi skulle isåfall ha i källaren. För min tanke är att jag vill ut i skogen och plocka bär och bunkra i frysen så behöver man inte hålla på koka hallon tex. 
 

Kommentera här: