Ytterkläder förskola

Hoppsan. Jag ha faktiskt tänkt flera gånger att skriva men de blir inte av. Risk för långt inlägg om kläder nu. Lite fattigt på bilder.
 
Just i detta nu sitter jag och dricker kaffe i min fina gustavsbergskopp, fyndat 4 koppar med fat för ynka 25:-. Gustavsberg ritz. 
 
 
 
Men under tiden jag dricker mitt kaffe så kikar jag på ytterkläder till viggo. Jag har väldigt mycket redan men måste gå igenom vilka han kan ha. Det vi använder mest just nu är ofodrade skalbyxor, pop windstopper fleece och eventuellt skaljacka. Vi bor ju i norrland och har redan väldigt kyliga mornar. 
 
Planerar inför vintern och hoppas innerligt att viggos àhkkà overall passar en säsong till! Dock ha viggo skjutit i längden så jag tror nog den är för liten. Förra vintern kunde han bara ha den i slutet typ januari/februari/mars. Så den är i sprillans nyskick! 
 
Ha även köpt voksi urban åkpåse (äntligen). Viggo sover fortfarande ute om dagarna. Perfekt åkpåse då man inte behöver klä så många lager. En fråga! Ni som har voksi urban, hur ha ni klätt era barn under vintern i den? bör tillägga att vi har KALLT på vintern. 
 
Ni ska få en lista på ytterkläder vi använder på förskolan. En lista för både höst, vinter och vår! 
 
-Windstopper fleece ❤(mest användbara plagget enligt mig)
-Fodrad väst ❤(ovanpå ws jackan är toppen!)
-Skaljacka
-Skalbyxor 
-Galonbyxor (ofodrade/fodrade)
-Regnjacka
-Merinoull overall❤
-Ullsockar ❤
-Fodrad mössa och tunn mössa
-Ofodrade stövlar och ska införskaffa nya fodrade
-2 par tunna vantar 2 par fodrade handskar
-Vinter overall
-Vinterjacka/täckbyxor 
-Tvådelat fleeceset
 
Jag har mycket dubbla uppsättningar, trippeln av vissa tex galonisar, skaljackor ha jag tre utav vilket är för mycket egentligen.. Så mycket att jag har inte riktig koll på allt. Tänkte jag skulle gå igenom allt och organisera alla hans kläder. Jag är konstigt nog slarver trots att jag är ett stort kontrollfreak. Oftast organiserat kaos haha. Knepig kombination. Men sån är jag. Lite "jag lägger det här, äsch den där kan få ligga där" sen ingen koll vart allt är. Jag önskar jag va lite mer "var sak på sin plats" som alfons Åbergs pappa! Kanske jag ska passa på att ta tag i de så får ni bilder sedan 🙊