Vecka 11 (10+2)

Idag är jag 10 veckor och 2 dagar gången. inget illamående idag men höll på kräkas av attan hosta istället. De blir liksom en reflex av hostan att jag vill spy. förmodligen för magmunnen inte ha samma reflexer när man är gravid, den stänger sig inte lika lätt och därav lättare att kräkas. 
 
Vi ha sett Karlsson på taket idag på morgonen, i sängen så man få ligga och dra sig. lyxigt! idag ska jag baka tror jag, en mockaruta i långpanna, saffranskaka i långpanna och kanske knäck. kanske rör ihop kolasnittar också för att ha en hård kaka. jag fyller år den 27/11, så måste ha något att bjuda på och då passar jag på att baka mycket så de kanske finns kvar till jul också så behöver man inte baka lika mycket då. 
 
Jag ha tjuvstartat med julgardiner i vardagsrummet också, jobbar hela helgen vid första advent så man måste börja tidigare då. Nu ska jag väcka sambon för 20 gången.. Måste duscha, iväg och handla, fixa lunch och baka, baka, baka! hoppas Coop har förvaringsburkar, börjar ha lite sånna att förvara kakor i. och de ska få plats i frysen 🙊🙈
 
Börjar få mage redan nu också! bilder kommer senare, för lat nu 🙈
 

Kommentera här: