Vecka 12 (11+3)

Igår blödde jag fortfarande lite. blodblandad flytningar typ. luktade riktig illa, alltså en liten droppe kändes igenom mina byxor. (förlåt för er som är känslig) men de är hemskt. sprang på toa hela tiden och bytte trosskydd. kändes som något va tokigt, de ska inte lukta så starkt och illa..  
Jag ringde 1177 och hon tyckte jag skulle ringa gyn imorgon (idag) så de ha jag gjort nu. ska dit kl 15, börjar egentligen jobba kl 14 så blir sen på jobbet. 
 
Jag är så rädd att de håller på bli någon infektion, speciellt när vi inte vet vart exakt de blöder. 

Blödning v 10+6

Kliver upp klockan 6. Ska börja jobba 6.45!
6.05 sitter jag på toan, när jag tittar i toan ser jag massor med blod. alldeles illrött i toan. panik! väcker Robert och säger bara att jag blöder, de verkar va mycket. sen måste jag ringa jobbet och förklara varför jag inte kommer. tur de va en människa jag litar från jobbet som svarade. 
 
Ringer 1177 som tycker att de låter "normalt" vilket jag hatar att höra. hon säger "så länge du inte ha ont så är de normalt att få blödning, sen om du skulle blöda mycket mer och få ont så ska du självklart åka in" jag svarar väldigt irriterat (vilket inte är likt mig,brukar vara för feg att stå på mig) "så du menar att jag verkligen att jag ska behöva ha superont och få missfall för att få hjälp?!" hon sa att självklart är ni välkomna till akuten, du få avgöra själv. Så vi drog iväg, fick vänta ganska länge men de va en jättegullig sköterska som hade hand om mig och gynläkaren va också bra. 
 
Vi gör undersökning och får se lilla livet i magen rör sig, då brast de och jag kände lättnad. Men blödningen vet vi inte riktigt var den kom ifrån. hon såg att de stod blod kvar och jag skulle förmodligen blöda några dagar till. 

Kräkdag

Igår vabbade jag, mådde mer illa än vanligt. Blev lugnt med min sjukling. såg film och bara tog det lugnt. Idag är det full fart på viggo trots hemsk hosta. mig däremot är det inget vidare med. sovmorgon va ingen höjdare,det innebar att jag fick i mig lergigan senare,frukost senare och allt blev fel. kräktes upp all frukost efter 2 sekunder  de enda positiva är att de smakade inte så illa. men sen tror jag lergigan kom upp med,så ha kräkts två gånger till massa vatten/magsyra och tillslut äcklig galla när magen var helt tom. De gör så ont i min hals nu, magen känns sur och illamåendet är hemskt. jag ligger i soffan och känner mig som världens sämsta mamma! 
 
Fått i mig litegrann nu men känns som de ska komma upp när som helst!