Åkte dit!

De är flera flera år sedan jag hade magsjuka. Men så igår kom den. Mådde illa hela dagen,men bet ihop för viggos skull. Så fort Robert kom hem blev jag sämre snabbt. Kanske för att jag bitit ihop hela dagen och sen när någon mer kan ta hand om viggo så släppte det. Kändes som om jag blivit överkörd av en lastbil, frös så jag skakade trots flera filtar och täcken. Sprang på toa flera gånger utan att kräkas men tillslut så kom det. Usch. Ordentligt. Nu hoppas jag att de inte blir mer!

Leva på saft

Vi är inne på tredje dagen nu. I förrgår kräktes viggo så många gånger att jag tappade räkningen.. Igår endast två gånger och idag ha han fått behålla fil med sylt och saft. Blir även det till lunch så magen får vila. På eftermiddagen om han fortfarande inte kräkts ska vi prova med kokt potatis och morötter. 
 
 
Håller tummarna att de vänder idag! ✊✊

Magsjuka..

Idag blev jag hemma. Känner att min mage bubblar men inte behövt kräkas. Ringde jobbet och sa som de var, onödigt att dra magsjukan till äldreboende. Viggo kräktes sist vid 21.30 igår kväll, då blev de ett bad, renbädda och slänga in tvätt. Hela sängen kräktes han ner! Efter det drack han lite vätskeersättning med festis. Somnade vid 22.30. Sen ha han bajsat lite idag. Men jag hoppas de ger med sig nu. Vi blir hemma imorgon också, 72 timmar efter sista kräkning gäller. Sen är jag ledig onsdag och torsdag så viggo fick påsklov han också. Men hade ju hellre sett att han va frisk, vara på dagis och att jag kunde jobbat.
 
Ha precis fått viggo att sova, i vagnen som fortfarande luktar kräk.. :( vet inte hur jag ska få bort de. Luktar inte mycket men man känner det. Ska prova ta av klädseln när han vaknar, men då får jag väl inte tillbaka den igen förstås. 
 
 
 
Nu ska vi fixa lunch och dricka kaffe. Kanske få lite sol på oss innan viggo vaknar.