Körkort!!

Jag hade uppkörning i torsdags. JAG KLARADE DET! Fattar ni hur bra de känns.. Min mamma började gråta av lycka, jag också. Jag är så jävla stolt att jag klarat både teori och uppkörning på första försöket, de trodde jag inte! Gjorde en tabbe så jag tänkte påväg tillbaka till trafikverket "men, där kuggade jag i de sista minuten av körningen" och sekunderna då gubben satt tyst i bilen va låååånga tillslut hörs de ljuva orden "du är godkänd!".
 
Vi åkte direkt till Leksand efter min uppkörning. Bott i stuga torsdag till igår söndag. Supermysigt! 
 
 
De bästa på hela sommarland var att mata får och getter tyckte viggo. Han skrattade så de bubblade i magen när dom åt från hans hand, så himla gulligt! :)

Mycket i huvudet

De händer så mycket så vet inte vart jag ska börja. Missfall, sjukt mycket jobb, viggo ha haft hög återkommande feber flera dagar för nån vecka sen, han åkte på hemska mygg och bremsbett stora som tennisbollar, intensivt med körlektioner, teori, hinna med hemmet, vara lekmamma och ha roligt med min son, vara en bra och mysig sambo. Hinner inte med och mitt huvud sprängs snart. Men vet ni?? 
 
Jag klarade teoriprovet idag och nu är de bara en körlektion och uppkörning kvar (förhoppningsvis) kan ju hända man blir kuggad också. Men sjukt stolt att efter allt slit va de mödan värt (säger man så?) ha pluggat som en riktig idiot en veckas tid all min vakna tid. Verkligen all vaken tid, under nattjobb när de varit lugnt, direkt jag vaknat tills jag är tillbaka på jobbet och sådär ha jag hållt på i 2 veckor varav en riktigt intensiv vecka. Så jag är grymt stolt att jag klarade provet första gången 👏 snart är man med körkort, fy fan va gött 👌 
 
Jag kan faktiskt avslöja att jag ha min uppkörning imorgon. Innan vi drar till Leksand sommarland över helgen. Är inte nervös än och väldigt glad att jag ha en lektion med min underbara körlärare direkt innan provet så jag ska få köra till trafikverket där uppkörningen startar. Men jag lovar, imorgon kommer jag hinna bli tokig av nervositet. Slå jag vad om, de är så jag funkar. Verkar stencool tills de väl gäller då blir jag galet nervös, kommer som en isande chock i magen. 
 
 
Snart kanske mitt huvud kan koppla av lite så jag blir normal igen, får tillbaka min energi. Fast måste säga att de va en energikick när jag såg "godkänd" på provet 👏👏