Slapparsöndag

Vi började dagen med att mysa i sängen och se pippi (inget annat som gäller, förutom några enstaka undantag) 
 
 
Sen lekte viggo själv (händer väldigt sällan nu förtiden), han åkte och styrde sin bobbycar, lära-gå-vagnen som blivit poppis igen att styra, byggde med klossar och sprang omkring. Sen medan viggo sov så slappade jag och Robert i soffan, och när viggo vaknat så fortsatte han att leka. Robert drog på jobbet och vi klädde oss för att åka pulka till affärn. -2 och sol, kan de bli bättre? Välkomnar mars månad med en fet kram, fy tusan vad jag vill ha vår nu!
 
 
Vägen till affärn går alltid bra men vägen hem är det långtråkigt tycker viggo. Han vill gå och utforska. Helst den lilla bron över bäcken vid lekparken. De är väldigt kul att gå fram och till baka över den. Den är sådär böjd och blir en liten uppförsbacke. Och sen är det även en uppförsbacke efter bron som också va poppis.
 
 
Min lilla filur med röda kinder och röd näsa. Han ville inte gå hem. Han travade på fram och tillbaka flera vänder! Tillslut blev vi tvungen att bege oss hemåt. Nu sitter viggo tyst på sitt rum. Nästan lite väl tyst, bäst jag tittar efter vad han filurar med 🙈🙉
 
 

Tur min syrra är frisör

Gjorde nåt så jävla dumt, tänkte bleka de orangea i håret och fick en chock när jag tvättade ur. De slog över i nån konstig persikofärg hela håret.. Pissgultorange. Fick panik och idag räddade min syster mig som hade nyansering hemma.
 
Nu blir de inte mer blekning, nu blir de endast nyansering i framtiden och blekning i utväxt tills angelica är tillbaka på salongen efter mammaledighet.
 
Före
Efter, whoola vilken skillnad va? 

Idag gick vi ut och tankade lite dvitamin. En timme blev vi ute sen va viggo kall om händerna, spelar ingen roll vad vi ha för handskar :/ ska köpa tunna ullvantar att ha under och se om de är bättre.