Ny vecka! V.13 (12+0)

Ny vecka. Idag går jag in i vecka 13. Ha hunnit med frukost,lergigan comp och mina gravidvitaminer. jag tillhör dom som köpt "fel" sort tillskott, jag har apotekets gravid tabletter. smakar själva fan och inte roliga att kräkas upp. varje gång jag ska svälja hinner jag få en liten smak som påminner om spya, jag ha nämligen kräkts upp dessa flera gånger. ACO ska tydligen ha tabletter som inte smakar, vilket är bättre för se som kräks lite då och då eller är känslig för smaker. jag tycker jag rapar dessa tabletter jag har också. Inte trevligt! 
 
Just nu mår jag hyfsat men de kan komma som ett brev på posten att jag blir dålig. Idag ska jag försöka orka städa färdigt. tog köket och vardagsrummet igår, toalett och sovrummet kvar samt skura alla rum, tycker de ör fläckar överallt. Min lilla busunge spiller saft lite här och där. 
 
Vi ligger i sängen och ser på Karlsson på taket. Viggos favoritfilm just nu, skönt att slippa Emil i Lönneberga ett tag 🙈 De roliga med Viggo är att han börjat prata så mycket om bebisar, tycker de är spännande och att bebisar är söta. Han vet inte att han ska bli storebror än, de väntar vi med tills de är lättare att förstå att de är något i magen, just nu ha svullnaden på magen gått ner igen så de syns inte att jag är gravid än. 
 
Ni kan få lite bilder från när vi va ute och leka, pysslade lite och första advent. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: