Dela lika

Denna gång ska jag och min sambo dela lika på föräldraledigheten. De känns faktiskt bäst för oss att göra så. Jag ha ju som fortfarande inte blivit inlasad tex. Så för mig känns de viktigt att vi delar så jag kan säkra framtiden genom att jobba och bli inlasad så jag får min anställning hos kommunen, vilket kommer ske ganska snabbt efter jag varit mammaledig, prickade in att bli mamma 3 månader innan inlasning. Men de kommer va värt de såklart så missuppfatta mig inte. Sen är de ju inte bara jobbet mitt som avgör, sambon ser även fram emot att va pappaledig. 
 
 
Imorgon blir det en till dag med vab, viggo är så vansinnigt förkyld. Han ha knappt någon röst kvar nu. Samt diarré, vilket jag hoppas är på grund av förkylningen!! Han äter dåligt och sväljer massa snor som kan göra magen orolig, ond, gosig och diarré. 
 
Känns rätt bra att va hemma också, jag själv är helt utmattad av huvudvärk. De gör ont konstant, och när jag rör huvudet så kommer en pulserande smärta som gör så sjukt ont. Nacken är också öm. Tro om min migrän väljer att komma tillbaka efter flera år uppehåll? Haft ihållande huvudvärk flera dagar. 
 
 

Kommentera här: