Återbesök och inskrivning

Idag hade jag inskrivning hos barnmorskan. Är i vecka 14+5. Tagit massor av prover och skrivit in massor i datorn, tog en timme som de brukar göra. 
 
Sen bar de iväg till min underbara läkare på gyn, Emma heter hon och är då tacksam att de va hon som tog hand om mig på akuten alla gånger jag blött. Hon ha tagit min oro på allvar och verkligen följt upp för mitt bästa. Så idag hade jag återbesök och kollade blödningen. Hematomet är betydligt mindre (Hematom är typ ett inre blåmärke/blodansamling) 1x1cm va de nu, förra gången va de 2x3cm stort så de ha minskat mycket på 2 veckor. 
 
Bebis mådde också bra, fina hjärtslag och sprattlade på. Men, kunde inte låta bli. Jag är så nyfiken vad som döljer sig där inne. Haft stark magkänsla att de är en tjej. Så när lårbenet skulle mätas så såg jag tre streck. Såg inte ut som när jag väntade viggo. Eftersom jag inte hade sambon med mig ville jag inte fråga. Men oavsett så är vi ju överlyckliga att allt såg fint ut ❤

Huvudvärk

Hur länge ska man gå med ett huvud som är påväg att sprängas?! Minsta lilla jag rör huvudet så kommer en pulserande smärta! Gör så jävla ont. Haft flera dygn nu. Jag börjar va så trött på allt. De är nåt hela tiden. Jag vet att jag gnäller men de är så påfrestande att ständigt gå runt illamående eller med typ migrän. 
 
Imorgon ska jag till barnmorskan på morgonen så ska ta upp de då. Ska även till läkaren så tar nog upp de med henne också. Ha börjat sova som en kratta. Jag brukar sova som en stock, men nu. Hjärnan verka gå på högvarv. Jag känner mig vaken när jag sover för jag sover så pass lätt. Svårt att förklara. 
 
 
Har en tröttis i knät. Snart ska vi åka och hämta pappan på jobbet, ska köpa ingredienser till tårta. Pappan fyller år imorgon ❤ 

Middagstips

Idag kände jag inte för att dra med viggo på affärn. Vabbar. Tog de jag hade hemma. Kokt potatis och hemmagjorda fiskpinnar. Kall sås gjord av fil och amerikansk dressing. Japp låter galet men slängde i lite örtsalt också de passar perfekt till fiskpinnar och de smakar som den är gjord på gräddfil 👍 
 
Viggo är världens kräsnaste unge. Äter typ ingenting! Så idag testade jag och lät honom va med och panera fisken, han blev så stolt sen när han såg dom i stekpannan. 
 
 
 
Nu blev vi klara tidigare än tänkt så kommer slänga in dom i ungen på värmning innan vi ska äta. 👍