Fynd

Varit till stan idag. Behövde nya skor och stövlar till viggo, blev Adidas sneakers och everest stövlar från stadium. 
 
 
330:- sammanlagt för båda paren, de kallar jag fynd 👌 så nöjd när jag gick så glömde kila in på apoteket. Min förkylning ger sig inte, blev värre efter en vecka och hostar konstant istället för att nysa. Så jäkla drygt. Viggo snorar fortfarande också :(
 
Men vet ni?! Hade min första körlektion igår. Gick suveränt bra. Hon va lite förvånad att de gick så bra som de gick med tanke på att jag kört bil en enda gång för nästan 9 år sedan. Va sjukt, 9 år sen jag va 15?! Va tiden går. 
 
Nu ska jag iallafall bege mig mot jobbet snart. Jobbar 14-21.15 ikväll. Tycker de är rätt skönt med kvällspass. Imorgon däremot börjar jag 6.45! 😴
 
 
Provat Maria Nila colour referesh, ska dock satsa på lite mer grå nästa gång 👌 svårt att få rättvis färg på bild, är inte sådär gul i verkligheten och de blå gråa i botten är inte heller där. 

Förkylning och pollen

Idag sitter jag och viggo och nyser och snorar ikapp. Båda röda om näsorna. De har förmodligen exploderat med pollen, men en släng av förkylning är det nog också då viggo också är snorig. (även han kan ju känna av pollen men tycker han är lite liten änen man vet aldrig.
 
Nu sitter vi i soffan och ser pippi, viggo ligger nerbäddad under filten med tutten och snutten. 
 
 
Jag ska iväg och jobba kväll. Ska preppa med alvedon och nässpray. Jag får nästan alltid åt bihålorna när jag är förkyld, igårkväll kändes de som om ögonen skulle ploppa ut. Och huvudet sprängas. 
 
Igår grillade vi iallafall, blev supergott. Fläskfilé, paprika och champinjoner hamnade på grillen. Potatis, sötpotatis och Rödlök i ugnen. Kall sås gjord på cream fraiche, fetaost, vitlök, salt och peppar. Klart godaste till grillat tillsammans med bbq sås. Viggo däremot ville inte äta, spottade och fräste. Blev activia yoghurt för honom. Han är rätt så mycket förkyld och har hemsk hosta, samt att kindtänderna spruckit fram så han ha ont i munnen. 
 
 

Snart helg.

Just nu myser jag med min son i knät, Daniel tiger och väntar på pappan som ska köpa hem pizza efter jobbet. Grymt hungrig! 
 
Snart får jag ledig helg, ska bli skönt.
 
 
Fick klippa viggo här om dagen, med klippmaskin 👌