Trotsade förkylningen

Idag ha vi varit inne heela dagen. Viggo blir galet gnällig och rastlös så vi trotsade förkylningen och tog oss en promenad till lekparken och affären. Va ute en timma ungefär, solen kom fram lagom tills vi skulle ut så tror de gjorde oss båda gott att komma sig ut en stund. Och jag märker direkt att han hostar mindre när vi är ute. Dock gjorde vi inget ansträngande, vi gick och gungade, viggo fick styra vagnen hem som vanligt så bara de tar en halvtimme säkert. Det är inte långt men mycket att titta på och man måste stanna och kolla alla däck på vagnen, plocka någon sten från någon uppfart och annat spännande. Och mamman stannar såklart utanför vårt blivande hus, kikar och drömmer lite.. Snart snart flyttar vi!!
 
När vi kom hem åt vi mariekex ute och viggo sprang omkring på gården, och som vanligt får han för sig tillslut att hela tiden vilja gå mot parkeringen och vägen och då tappar mamman tålamodet efter att ha hämtat pojken 20 gånger, så då gick vi in och drack lite floosh. Mangosmak. Så goood!
 
 
Han somnade snabbt ikväll så nu sitter jag i soffan men ska fixa lite kvällsfika åt viggos bröder innan dem ska lägga sig. Sen kommer mannen hem från jobbet och då lär vi kolla på någon film. Jag är sjukt sugen på något så kommer nog beställa hem något från affären innan han slutar 🙈🙉

Sjuk.. Igen!

Åh fy va vi är less på förkylningar nu.. Viggo hann knappt bli frisk då är han sjuk igen!
 
 
Igår så mös vi i soffan mest hela tiden, varvat med lek och faktiskt så har han energi till att dansa till och från, mammas toker!
 
 
Nu ligger han i sin vagn och sover, jag ser på paradise hotel, kokar kaffe och ska fixa mig en latte 👌

Baziinga

Idag följde vi med viggos farmor, kusin och faster till baziinga. Papporna var också med. Käkade lunch och viggo sprang runt som en yr höna, va så mycket att titta på så han visste inte vart han skulle he sig! Man märker nu tydligt hur mycket som hänt på kort tid. Sist gick han inte helt själv, man fick hålla i händerna överallt och han kunde inte sitta på någon grej utan stöd från oss eller iallafall stenkoll så han inte kastade sig därifrån. Nu åkte han på djuren som snurrade, klättrade och va överallt. 
 
 
Men något man behövde kolla extra va alla barnvagnar som stod med sovande bebisar i, viggo ville gärna skjutsa iväg dom! Haha han och sina vagnar och däck..
 
Ikväll ska vi äta tacos hos svägerskan och se idol :) blir mysigt! Nu ska jag dricka kaffe, hann ju inte med de på baziinga, va nog svårt att få i sig lunchen. Men farmor va ju med och kunde kolla viggo medans vi fick äta :)