Nattjobb

Inatt börjar min inskolning på jobbet. Galet nervös, första nattpasset någonsin. Men de ska nog gå bra. Jobbar natt imorgon med och tre dagar nästa vecka.
 
 
Känns ju jobbigt att va ifrån viggo men känns samtidigt roligt att jobba, är så längesen nu! Men nu ska jag passa på att sova medan viggo sover, ska ju orka hålla mig vaken inatt 21-07!

vilken dag!

Natten var hemsk, viggo var vaken sjukt mycket.. Men dagen kunde ju bara bli bättre och oj så mysigt vi haft det idag :) provade nya vagnen till affären och llekparken, var ute på baksidan i lektältet, tog promenad och nu leker viggo med sina saker och vi väntar på att pappan ska komma hem.
 
 
 
 
 
 
 
Klappar händerna för fullt och vinkar till lampan emellanåt 👋 
 

inskolning på jobb och dagisplats

Idag ha jag fått tiderna för inskolning på jobbet. Börjar på onsdag 27/5! Helt galet, första nattpasset någonsin. Kommer nog gå fint :) har sammanlagt 5 dagar inskolning på både natt och dagpass. Sen går jag på, påriktigt den 16/6 med tre nattpass Och jobbar till 10/8 på schema, sen förhoppningsvis timvik tills jag hittat jobb.
 
Häromdagen ringde även en kvinna och berättade att viggo fått dagisplats, vi fick alternativ 2. Samma ställe som viggos bröder går i skola så det blir nog bra, lite längre för mig att gå, men de går nog fint ändå. Siktar ju på körkort efter sommaren 👌