städa

Idag ska jag göra allt för att hinna storstäda. Viggo ha precis somnat så jag lägger 10 min till bloggen och sen kör jag igång. Ska hinner med nedervåningen och duschrummet. Ni vet myrorna jag skrev om, som va i tvättstugan? De va ju några enstaka som gick att leva med. De är ju lite äckligt med kryp i huset men de va inte så jättemånga. Men i lördags va jag ner och tvättade och såg myror ÖVERALLT! så medan viggo sov tog jag radar och sprayade alla myror, tog skurhinken och skurade rent. Inte sett myrorna sen dess. Hällde vitpeppar vid listen, i ett hål där de kröp in.
 
Så fanns dom i duschen med så nu ska de skrubbas där inne. Men, ska först städa nedervåningen. Och vädra. Viggo skiter flera gånger om dagen nu, än om jag går ut med blöjorna så luktar det skunk här hemma haha. Kanske dags att hans tänder ska komma? Kanske därför han börjat få risig mage.
 
 
Viggo ha börjat stoppa klossar i sin plocklåda :) men han tycker de är roligast att ta bort locket och stoppa tillbaka locket. 

hinner ingenting

Oj oj. Man tyckte man hann göra lite i hemmet tidigare men nu.. Nu hinner jag ingenting! Viggo är överallt och mamman jagar haha. Han vet exakt vart han inte får vara, vilket gör det så spännande att krypa dit. På kvällarna när han lagt sig är jag helt slut på, somnar alltid tidigt i soffan på kvällarna. 
 
 
 
 
De enda jag hinner med är att dammsuga för då vet jag exakt vart jag har honom, krypandes efter mig i hela huset. Han jagar munstycket. Men jag måste ju såklart ha ett öga på honom ändå, han vill gärna ta sladden också, och gärna stoppa i munnen. De ska ju inte komma ström från den, men känns ju himla osäkert ifall de skulle vara någon liten spricka i sladden, usch får ont i magen bara jag tänker på det. Jag är livrädd för ström!
 
Så, jag ha plockat disk med en viggo som klistermärke på min höft, dammsugat och ska nu hänga tvätt. Är lite efter med tvätten och det märks direkt! Blir ett berg direkt. Senare kommer viggos bröder, så ska laga köttfärssås och pasta. De är egentligen inte denna helg dem ska va här men fick bli så, Robert jobbar till 21.00 men barnen sköter sig själva väldigt bra. Brukar bli godis, vara med kompisar se film eller spela tvspel som gäller.
 
Detta inlägg skrev jag i lördags men glömde publicera det.