Viggo 1år!

Oj vad tiden springer iväg. I onsdags har vår lilla kille firats hela dagen. 1år. Helt galet :) han fick så mycket fina presenter och vi hade huset fullt hela dagen. Tårta va succé hos viggo, han smaskade och åt med ett leende på läpparna :)
 
 
 
 
 
Han fick en fin pool av min kompis, tant Karro! Och i bakgrunden skymtar ni min lillebror, som viggo är en liten kopia av. 
 
 
På kvällen blev han övertrött och hade nog kunnat vara vaken och leka med alla nya grejer hela natten. Men när han väl somnade så sov han som en stock! 
 
Tråkigt nog hann jag inte knäppa så mycket bilder, va fullt upp med fika till gästerna. Men jag kommer ha många fina minnen, blev en lyckad dag för vår älskade lilla grabb. 
 
 

Jobb

Sitter på jobbet och klockan är 03.35.. Saknar min lilla älskling så gaaaalet mycket nu. Men nu är det inte många timmar kvar tills vi hämtar hem honom. Åker kl 12 ungefär. Blir inte många timmars sömn, men blir ju ledig tills söndag då går jag på och jobbar en natt igen. Sen är jag ledig tills torsdag. Och på onsdag fyller viggo 1 år.
 
 
Vi ska fira midsommar i stugan, blir lugnt bara. Hoppas vädret blir bra så man kan va ute. Viggo älskar att vara ute och påta på i gräset :)
 
 

Saknar min bebis

Ha jobbat natt, har två nätter till. Va tvungen att ha barnvakt så viggo ha åkt till min farmor och imorgon ska mamma ha honom. Utan min bebis i 4 dagar.. Så tomt!
 
 
Viggo fyller år om en vecka. 1 år. Helt sjukt! Han ska få ett micki kök, det större med diskho och lucka. Och han ska få köksgrejer till. Han älskar det köket hos sin kusin så det blir nog en bra present :) 
 
 
Han ha börjar sova sjukt dåligt på nätterna, skriker otröstligt. Även efter vila på dagen vrålar han rakt ut. Jag tror det är växtvärk, han blir lugn så fort man masserar hans vader. Växtvärk eller träningsvärk för min pojke är inte stilla en enda sekund!