Shoppa inför dagis

Har fyndat på ellos rea idag, halva reapriset dessutom! Köpte en vinteroverall för 249:- som skulle kostat 999:-. Sen köpte jag lite tröjor, byxor, strumpor och skor till mig och Robert. Allt för 750:- ett riktigt kap!
 
Ska snart cykla iväg till jobbet för en sista natt innan ledighet. Går på ledig vecka imorgon! Skönt :) vi funderar på att göra något bara jag och Robert om mamma vill ställa upp som barnvakt, annars blir det kanske en dags utflykt någonstans. Mysigt de med!
 
 
Tänkte berätta för er att viggo går mer och mer för varje dag. Han började ta några steg den 5/7 och nu går han jättelångt utan problem, men han kryper gärna då de går fortare.
 
 
 
 
 
Mer då? Jo han håller på få tänder, han är ju fortfarande tandlös haha! De är övre framtänderna som säkert spricker upp när som helst, de är svullet, rött och man ser liksom konturerna av tänderna under tandköttet. Han hade feber inatt (tror vi) Robert tyckte han kändes varm när han va vaken inatt.
 
 
 
Han är mer pirig och grinig nu med så de kanske har med tänderna att göra, va omöjligt att handla igår. Han skrek, böjde sig som en krok bakåt när jag höll i han för han ska bums styra kundvagnen, sätta sig och pillra på hjulen. Men jag vill helt inte ha min unge krypandes efter golvet på affärn. Då gick vi till polisbilen vid kassan och pappan fick handla färdigt!
 
Nej nu måste jag hälla kaffe på termos och trampa mot jobbet! Ursäkta min dåliga uppdatering, jobbar mycket nu :)

Mammas pojke

När vi va på BVC ha viggo både vuxit och gått upp jätte bra, han är tillbaka på sin kurva igen efter dippen han hade i samband med förkylning. Nu vägen han 10,17kg och är 78,8 lång. 5,3cm på tre månader! Så nu håller jag på beställa kläder inför dagis, de behövs ju en hel del. Hittade på blocket där en sålde för 10:- plagget, så 43 plagg blev de som jag ska köpa 👍 
 
Ska även beställa regnkläder och underställ. Ska se om jag hittar någon som säljer pops ws fleece, jag hör till den gruppen som inte slänger ut svinmycket pengar på pops kläder, köper hellre de begagnat, köper iofs mycket begagnade kläder. Tycker de är toppen! Mycket kläder ser som ny ut.
 
 

Bvc

Idag ska vi på BVC för längd och vikt, sen mitten av augusti blir det sprutan! När jag jobbar så sover viggo jättedåligt, och även de nätter då jag sen ska upp vid kl 6. Nu då jag ha ledig helg ha han däremot sovit hur bra som helst! Vaknat två gånger bara och sov som en stock på morgonen. De är ovanligt att jag ska behöva väcka honom. Tycker de är jobbigt att göra de, men nu ligger han bredvid mig och dricker sin välling :)
 
 
Häromdagen va vi till lekparken, viggo tycker om att fara runt bland alla grejer. När vi kom hem så va de dags för han att sova så vi passade på att grilla i hyfsat väder. 
 
 
Igår när jag slutade jobbet så uppvaktade vi min mamma som fyllde år, mysigt med god sallad till middag och tårta till efterrätt. Min syster va där med och hon har bara 5 dagar kvar till BF! Längtar så mycket! :)