tränat ✔

Tränat ikväll. Ni ska få se mitt program för kvällen. Detta är kanske ingenting för vissa men jag tog verkligen ut mig.. Min kropp är inte van än!
 
 
Hoppas ni ser min slarviga handstil. Istället för att dela upp allt på 3 så körde jag istället 20 rep första vändan och 10 sen. De får mig mer motiverad. Annars kanske jag bara hade orkat köra 10x2 av allt. När jag gjort 20 av allt så vet jag sen att jag har 10 rep kvar. Kanske korkat tänkt men för mig känns de bra. Jag använder 10 kg vikt också samt gummiband för motståndet i donkey kicks. Vikten använder jag vid höftlyft och utfall. Tricep så gör jag armhävningar men så att de tar mer på tricep. Pinsamt att jag stavat "triset" på pappret 🙈 den bjuder jag på! Har lite svårt för bokstäver och siffror, har inte dyslexi men ibland undrar jag.. 
 
Nu ska jag snabbduscha och sen mysa med viggo innan han ska sova vid 20.30.
 
 
Bjuder på en inte så charmig bild på en svettig mamma. Dubbelt så röd i facet irl!

man är aldrig riktigt nöjd

Jag börjar känna igen min kroppen men ändå känner jag inte att jag fått resultat? De är bra att man tar bilder så man faktiskt ser att man kommit en bra bit.
 
Inte helt färsk bild men man ser skillnaden. Det som stör mig nu istället är brösten. Varför va jag så snabb att operera mig direkt jag fyllde 18? Så onödigt. Jag tycker de är så snyggt med små bröstet, sportbh och sportlinne. Tack och lov krymper brösten också nu då jag gått ner i vikt. Hoppas de blir ännu mindre. Tur i oturen gjorde jag inga gigantiska bomber! Va näst intill platt innan, men idag skulle jag inte bry mig. Fick ofta höra i högstadiet "men varför ha du bh Då du inte behöver?" "ska du inte spänna åt bhbanden lite mer också?" ja ni fattar. Pikar om att jag inte hade bröst. Jag tycker det är fint med stora bröst, naturliga och silikon. Men jag tycker det är lika fint med små bröst. Att jag inte tyckte de för 4 år sedan? Lagt pengarna på något mer vettigt! Tur man verkar bli klokare med åren iallafall!
 
 

godmorgon

Godmorgon! Sitter och dricker kaffe. Kom på så smart, kokade vattnet i vattenkokare, mättade kaffe direkt i termosen och hällde på vattnet. Sen lät jag de stå en stund så de inte blir massa sump.
 
Om en stund ska vi åka och köpa batterier och kroklist på jula. Vår hatthylla var värdelös, tappat alla krokar så nu ska vi skruva bort den delen och skruva dit en kroklist så kommer den se som ny ut. Då slipper vi kaos i hallen då vi ha barnvecka, då är det jackor, täckbyxor och allt möjligt kring golvet. Uppladdningsbara batterier behöver vi med. Så jävla dumt, köpt ny babyvakt och då följer de bara med uppladdningsbara till enheten som ska va inne, men inte till den som ska va ute. De borde ju vara tvärtom. 
 
 
Städade ju igår, så skönt när de är bortplockat och rent överallt. Min plutt fick lite mer att åka på och glida runt på golvet. Han ålar fortfarande, han sparkar med benen.samtidigt så han har fått blåmärken ovanpå fötterna.
 
Igår fick vi ganska mycket tid för varandra jag och min sambo, viggo somnade 19.30. Vi tog en bastu och sen spelade vi kort. Viggo vaknade lagom till vi la oss vid 00.00. Då tog jag in honom till oss, han fick välling så han lättare skulle somna om. Tog ett tag men tillslut somnade han. Jag slumrade nog till innan honom faktiskt.