powernap i soffan

Min lilla pojke somnade på soffan när jag sjöng blinka lilla stjärna. Nu är det 4de dagen med feber, han hade 40 grader på tisdagkväll, 39-39,5 på onsdag och 38,5 igår och idag. Så visst sjunker den och jag hoppas på feberfri pojke imorgon. Idag ha jag inte gett något alvedon, jag försöker undvika de sålänge han inte är jättepåverkad såklart. Men jag tror det är bra att kroppen tar hand om det själv också. Dessutom ska de tydligen inte va så bra tempen går upp och ner för mycket. 
 
 
Han sov 40 min, och nu går han en sväng i gåstolen. Resterande av dagen ha han suttit i min eller sambons famn. Han ska få komma och mysa nu, ska försöka få i han mat också (ersättning. Nyss tog han 10 tsk vätskeersättning iiallafall och ha kissat någorlunda, så de blir nog rätt bra med näring ändå,de känns så lite med tanke på att han äter max 20-30 ml åt gången men jag ger ofta, plus smoothies som jag nämnde tidigare. 
 
 

mollipect

Idag hoppar vi mollipect. Efedrinet gör viggo helt galet pigg (alltså, vaken flera timmar på kvällen/natten. Jag tror iallafall det är mollipect som är boven. När vi var på sjukhuset var han ju jättetrött, fick mollipect, sov i 30 min och sen vaken heeela natten. Igårkväll fick han mollipect och sen var han så speedad. Han va trött och grät om vartannat, ibland jätte busig osv. Liksom rastlös i kroppen. Jag körde vagnen inne i 40 min utan resultat, tillslut somnade han men sovit oroligt av hosta och nu även täppt näsa. Men jag blev chockad då jag tittade klockan när vi vaknade i morse, halv tio! Så skönt Och välbehövligt.
 
 
 
Nu sitter vi och ser Stadens hjältar. Han ha nyss fått i sig lite smoothie. Stackarn äter knappt :( 20 ml åt gången idag, men smoothies gillar han och ha ätit två stycken idag :) jag kokade egen vätskeersättning med. 1 liter vatten, 6 tsk socker, 1/2 tsk salt. Så 20 ml vätskeersättning ha han fått i sig också.

utvilad

Så skönt! La mig med viggo igår, blev ganska sent men de va ju för han tvärsomnade på mig vid 18.30-19.10. Men vi la oss 23.00 och sov till 7.30! Han vaknade vid 01 och hostade massor, då fick han slemlösande som även är hostdämpande. Somnade om och sov till halv åtta. Det behövdes för både mig och viggo. Skönt att vakna hyfsat pigg.
 
 
Sambon besiktade bilen idag, gick bättre än förväntat! Jag va hemma med viggo som nu sover igen. Ska skicka iväg sambon igen för att köpa nå god frukost :) hoppas på att viggo piggnar på sig nu, han får långhelg med pappan som är ledig tills söndag.