tandläkaren

Idag åkte jag, viggo och svärmor till stan. Hade tid hos tandläkaren och va jäkligt nervös då jag inte har varit där på 4år! Men jag hade inga hål alls👍 tog frisktandvårdsförsäkring nu vilket känns skönt 😊 
 
 
Viggo vilar och jag vilar jag med. Borde städa eller nåt men jag hamnade i soffan och inte tagit mig upp igen. Trött och slut. Glömde äta frukost och lunch då jag va så stressad över tandläkaren så ha ätit för en stund sen och blev helt matt i kroppen. Fryser och känner mig hängig. Den här tiden på året blir jag jäkla trött. Pollenallergiker som jag är. Man blir trött i huvudet av det Och nu börjas det ju.
 
 
 
Fyndade ett lektält till viggo igår. Kommer va perfekt till sommaren att ha ute över liten pool eller bara på gräsmattan där han ska leka :) inte det vackraste kanske men de blev himla mysigt med alla gosedjur och böcker 😊
 
 
Han springer både bort strumpor och ur bild nästan 😁 
 
 
 

10 månader imorgon

Tiden går för fort. Men samtidigt är det ju så himla rolig ålder nu, de händer något exakt varje dag :)
 
Min sambo jobbar hela dagen till kl 18, så idag få vi se vad jag och viggo hittar på. Blåser så galet mycket så att vara ute i solen kommer inte ens va mysigt med denna blåst. Men en liten promenad till affären ska vi då ta. Just nu så sover han och jag ha satt igång tvättmaskin och kaffe. Tänkte slappa lite medan han sover, dricka kaffe, läsa bloggar, kolla lite sommarkläder till viggo. Sen ska någon komma och köpa min gamla mobil. Ha gått 1050:- plus på två dagar. Ha lite mer saker som jag tänkte försöka sälja med. De är riktigt roligt när man väl kommit igång :)
 
 
 
Denna jacka som är oanvänd iprincip tänkte jag försöka sälja. Den gör sig orättvist på bild. En marinblå kappa strl M. 
 
 
Viggos mysiga fleeceoverall, fodrad strl 74, den här ha varit superbra! 
 
 
 
 
 
 

vårkänslor

 
Fick ta förstora byxor så han kunde sitta i gräset och mysa :)
 
 
 
När viggo vilat färdigt på förmiddagen va vi ute en stund och kollade in gräset, kottar och kvistar. Het underbart vårväder och solen värmer helt otroligt nu! Dessa bilder är från igår då vi va ute innan middagen. Nu kommer vi spelade mycket tid ute om dagarna då viggo lärt sig att gå med stöd då han ha skorna på sig. Tidigare va de svårt då skorna förmodligen kändes tung och klumpiga men nu går det fint!
 
 
Viggo ha fått ny jacka och hittade en ny mössa som legat bortglömd i en byrå, tur jag hittade den för snart ha han vuxit ur den. Den är ju så fin! 
 
Nu ska jag påbörja middag, göra pannkakssmet. Tjockpannkaka till middag så gött!