Gott och enkelt, skare va!

Snabb middag idag, köttfärssås och makaroner. Är så glad att jag har världens bästa knep för att smidigt frysa in köttfärs och snabbt tina den. Ni gör säkert också så. Vi köper alltid storpack och sen fördelar i fryspåsar, och nu till de smarta! Men plattar ut köttfärsen i fryspåsarna så dem bara blir typ 1cm tjocka och vips så tinar dem på nolltid, smart va?? :)
 
Den äldre pojken har kompis på övernattning, och som vanligt för jag på tok för mycket mat, så då ha vi lunchen fixad imorn, så smidigt. Jag gillar enkelt. Min köttfärssås är väldigt populär, tar en kvart att göra. Gott och enkelt. 
 
Påtal om gott och enkelt eller kanske gott och nyttigt. Jag måste vänja mig vid andra alternativ än socker. Ha ätit på tok för mycket socker under graviditeten. Därför tänkte jag att varför inte testa en nyttig variant av de bästa som finns - chokladbollar! 
 
 
Nu väntar jag otåligt på att de ska svalna och att kaffet ska bli klart. Hade tur och fann ett paket arvidssons i skafferiet, va bombsäker på att jag hade slut på kafferep icke! Underbart för är bortplockat i köket, luktar nykokt kaffe med helt nyöppnat kaffe. De lukta hemtrevligt tycker jag så innan jag ska testa dessa ska jag slänga in lite tvätt och sen njuta av mitt fika. Hoppas jag allafall, tänk om de är äckliga? Vilken besvikelse de skulle vara.
 
 
Jag använde;
 
50g kvarg
3msk honung
3msk kakao
1,5 dl fiberhavregryn
2 msk starkt kaffe
Kokos att rulla i.
 
Tror jag tar i en extra msk kakao nästa gång, brukar ofta vara lite kakao i recepten eller jag som är galet kär i choklad helt enkelt :)
1 GoForFit:

skriven

Mums! :)

Svar: De blev riktigt goda! :)
Emeliee Nilsson

Kommentera här: