storstädat, spring i trappan

Jag ha gått och stått exakt hela dagen och mellan varven tagit en kopp hallonbladste, kaffe och en godisbit lite nu och då. Städat, tvättat, påbörjat städning av källaren och tvättstugan, lagat mat, plockat efter middagen och sen rastlös vankat omkring i huset. Spöregnet ute gör mig såå rastlös, men tycker det är skönt när det inte är så varmt men de går ju inte att hitta på något.. Sambon ledig och barnhelg så ska de självklart va pissväder. imorgon skulle de visst bli fint så få ta och göra något kul imorgon istället.
 
Kom precis på affärn, så sugen på jordgubbar och självklart så finns det inte :( blev så besviken.. Hade varit så gott ju!
 
 
 
I magen är de full aktivitet, han ha väl sovit så sött när jag rört mig hela dagen så nu när jag väl sätter mig så är de full fart istället :) ibland tänker jag att "hm, det är en levande liten mini människa där inne som rör sig, hälften från mig och hälften från min fina sambo" när man tänker på de länge så känns de helt sjukt, att en liten människa bor just nu i min mage, en liten liten människa som gör att magen rör sig och man känner den lilla kroppen.. HELT SJUKT JU? 
 
 
Mitt älskade lilla barn dessutom. Fy vad jag längtar <3
 
 
Nej, nu ska jag hacka lite ananas och se postkodsmiljonären, kanske tigga en puss av gubben min som jag knappt umgåtts med idag. 

vecka 39 (38+0)

Nu.. Nu få Du komma ut. Aldrig haft så dåligt tålamod i hela mitt liv. Aldrig längtat efter något så mycket som jag längtar efter min lilla plutt. 
 
Känner mig precis som vanligt (till min besvikelse) vill börja känna något nu, vill att det ska hända något, låt mig få känna värkar, kom igen! Aldrig känt mig så redo som jag gör nu, än om några få saker inte ligger i bb-väskan än. 
 
 
 
Ska ta och lyssna på Metallica med högsta volym, städa, tvätta så jag få springa i trappen lite då vi ha tvättstugan i källaren. Jag måste ha sysslor att göra för annars sitter jag bara och googlar på alla möjliga husmorstips som färdknäpp, ananas, basilikate, hallonbladste. Googlar om latensfasen, öppen 2 cm.. Ja, min googlehistorik är lång om allt möjligt kring graviditet. Jag ha verkligen kommit till en punkt där allt står stilla, usch att jag skulle få massa förhoppningar efter hinnsvepningen och att jag är öppen.. Det gör mina dagar dubbelt så långa, tur allafall att jag kan somna om kvällarna och sover faktiskt över förväntan bra. Kliver upp 1-2 gånger bara.
 
Nu ska jag ta och göra lite hallonbladste och börja städa lite.

bara massa förvärkar

Det är på ett sätt lite jobbigt att jag fick veta att jag är öppen 2 cm och 1,5 cm kvar av tappen. Känns som de är supernära men förstår att de kan ta tid ändå.. Efter hinnsvepningen blödde jag, fram till idag och börjar avta och är nästan inte alls blod nu. Men ha fått mer förvärkar, men så kan jag ju få gå länge också.. 15 dagar till bf. 15 dagar.. Snälla kom ut nu lillevän!
 
Idag ha de varit en härlig dag allafall, började med storhandlingen, hem och grilla sen iväg till stugan en sväng så dagen ha bara flugit iväg. Dricker lite kaffe nu och barnen är här. Ronja passar på att mysa med husse medan lillan tuggar på ben :)
 
 
Ronja älskar att pussas och får aldrig nog. 
 
Ni är ju några stycken som läser min blogg, när tror ni min lille tänker titta ut? Bf 13 juni men som sagt öppen 2 cm, tappen centralt och endast 1,5cm kvar. Va tror ni? :)