min vikt

Jag ha ju skrivit mycket om min vikt under graviditeten, de va psykiskt och fysikt jobbigt att gå upp så mycket som 25 kg, Från 62 till 87 kilo. Efter förlossningen så vägde jag mig inte förrän en vecka efter och hade då tappat exakt 10kg. 15 kilo kvar till min normalvikt. Där efter ha jag inte gjort mer än att amma och tappade ytterligare 4 kilo. Viggo är 5 veckor och 2 dagar och nu väger jag 72,1. Alltså exakt 10 kilo kvar, gått ner 15 utan att göra mer än ammat, och bära min son och gå fram och tillbaka i huset, vilket jag kan få göra flera timmar per dag, speciellt när magen hans va som värst.
 
 
Mitt mål är 60 kilo, de vägde jag innan jag träffade rRobert. Passar bra till min längd 164cm och den vikten trivs jag bäst med.
 
Så less för jag kan knappt ha kläder, hatar tights.. Vill ha mina superflex jeans från Bikbok! Ha inga långa tröjor typ, men måste ha tights nu så känns som jag går med samma kläder hela tiden, varit så less att jag slet ut hela garderoben ut på golvet.. Men snart är jag tillbaka :) snart blir de svalare ute och då blir de mer promenader, tro inte de kommer va något problem att gå ner, kanske de sista 5 kilona blir svåra men jag få kämpa lite! Snart får jag ju börja träna också, om 3 veckor :) ska även nämna att jag är inte lika syrAssad över vikten nu som när jag va gravid, men jag kan heller inte säga att jag trivs med min kropp nu, men jag vet ju att jag inte ska förbli såhär, de är tillfälligt och jag fick världens finaste son <3
 
 
 
Nu ska jag passa på att fixa mig, ska snart till Viggos farmor.

nu få hösten komma!

Herregud vilken jäkla sommar de blev, är så less denna värme nu så vet inte vart jag ska ta vägen! Min son är helt färdig på grund av värmen, han vill ofta att man bär honom när han är trött men får svårt att somna då både han och jag blir alldeles svettig och han blir övertrött och grinig, övertrött Viggo är en tjurig, envis och arg Viggo. 
 
Jag vill ha höst och frisk luft, inte värme, att de är kvavt och äckligt. Hade jag inte haft så liten bebis hade jag säkert njutit, men nu nej fy jag hatar värmen! Och hela augusti är kvar.. Usch!
 
 
När de är såhär varmt är vi hemma hela dagarna, det är så galet varmt i bilen så vågar inte ena åka till stugan som är 10 min bort, speciellt inte de här senaste dagarna då de är över 30 grader i skuggan. Viggo blir ju överhettad!
 
 

MAM vs dr.Brown

Ha testat dr.Brown nappflaska nu och kan säga att även om jag inte riktigt är kompis med MAM flaskan än så ratar jag dr.Brown direkt! Den verkade inte alls funka för vår lille kille. De kom för fort och ibland behövde han suga jätte hårt? Han ha aldrig rapat så högt förut som han gjorde efter vi använde dr.brown, vad kan jag gjort fel? 
 
MAM funkar bättre för oss, men skönt att testa för nu vet vi de. Tycker MAM läcker så mycket men ha börjat komma på att de ska va alldeles torrt när krokarna skruvas dit så går de bättre eller vet någon annan vad jag gör fel? Ha inte riktigt förstått hur hårt/löst botten ska sitta för att den ska funka som den ska. Någon som använder MAM och vet? :)
 
Viggo ha varit vaken på tok för länge idag, varit jätte trött och grinig, så idag ha vi burit på pojken mest hela dagen, tror de är värmen som gör att han inte kan sova riktigt. Ha ju bara 29 grader inomhus, flyter bort! Va 31 grader i skuggan. Och pappan i huset är inte hemma så jag kommer knappt våga ha öppet ikväll, ha världens getingbo ute (hyresvärden ska kontakta Anticimex så få se när dem dyker upp). Jag har en enorm getingfobi, kan knappt vara ute på sommaren för jag bara "letar" efter getingen, och är extra nojig att dem kommer mot mig nu när jag luktar bröstmjölk haha!
 
Började skriva tidigare idag, nu är klockan snart midnatt och Viggo Ha varit vaken typ sen kl 14! När han väl somnat så vaknar han igen efter 10 min. Tror de va värmen som gjorde de men  jag vågade öppna upp tillslut, tejpade gardinen längs dörrkarmen så nu sover lillen äntligen i vagnen men usch så skrikig han varit.. Han ha blivit frustrerad när han ska äta, elak när jag försöker sova ner han, ingenting ha funkat och blev rädd att vi är på ruta ett igen. Men klart att de kan ha sämer dagar också men man blir ju livrädd. Detta tack vare jävla dr.brown flaskan och denna äckliga värme, jag önskar så jävla mycket att hösten ska komma nu. 
 
 
Hur märker jag skillnad om han tycker maten kommer för fort eller för sakta, de tar tid för han att äta, han somnar emellanåt men ibland blir han arg och vevar med händerna och sätter i halsen, är de mer art han kämpar för mycket att få ut ersättningen eller komme. De för fort? Har MAM anticolic med napp nr 1, den är ju för 0-3 månader. Han tar ett bra tag på flaskan ibland men ibland glömmer han bort hur han ska göra. Va stressad över amningen men är sjukt stressad över flaskmatningen nu isället. Men kommer va konstant orolig när se gäller sitt barn, jag måste lära mig att ta de lugnt, jag stressar upp mig så lätt!