Barnvagn

Är trött och sliten idag efter en natt med lite sömn. Idag är det exakt två veckor kvar till ultraljud och jag längtar mer än nånsin! Har drömt tå skumma drömmar, ena drömmen var att jag födde tvillingar. En flicka och en pojke, som var stora som 3åringar och kunde gå. Inatt drömde jag att jag drog in magen allt jag kunde, och såg konturerna av bebisen med mitt skinn över (såg jätte verkligt ut och svinäckigt), och såg en snopp, så drömde att det var en pojke inatt. Jag tror vi kommer få en pojke men jag intalar mif hela tiden om att det är en tjej, får hoppas vi få se vad som döljer sig där inne den 20/1. Det kvittar vad det är för kön egentligen, men det är väldigt spännande att få veta :)

Vi ha fått hem vagnen nu, så ska fundera ett tag om vi vill köpa den eller inte. Men det lutar mot att vi kommer köpa den. En Maxi cosi mura. Och babyskydd kommer vi köpa av samma märke så går den att sätta fast på vagnen också, smidigt och bra. :)
Vecka 17 (16+4)

Har inte varit in här på länge, fullt upp med jobb och är så trött att jag inte orkar gå in och skriva på kvällarna. Men, nu har det hänt en hel del! magen är oundviklig och de första rörelserna har jag känt av, så mysigt! det är ju såklart fortfarande väldigt svaga rörelser och jag känner bara ibland, inte alls så ofta. 

Jag har berättat för min chef, gick väldigt bra och högt över förväntan. Jag va supernervös men hon tog det så bra och blev jätteglad, så det va verkligen en lättnad. Hon sa "Sträck på ryggen och var stolt över din mage!". Jag blev så lättad och glad, var nära på börja gråta.

Just nu sitter jag och väntar på två vänner, ska få kolla på en vagn som dem ska sälja, en fin Maxi Cosi combivagn. Hade ren tur för de hade inte hunnit lägga ut anonns ännu för den hade nog inte funnits kvar så länge. Kommer kännas att det närmar sig snabbare än man tror nu då vi börjar köpa lite saker. Är ju snart halvvägs! Och snart ultraljud, bara 15 dagar kvar nu <3Magen vecka 16, har verkligen fått en kanonkula! :)