härlig dag

Idag har vi haft besök av viggos mormor och mormorsmor. Och sen ska vi till viggos farmor och farfar där jag blir bjuden på mat. Viggos pappa jobbar långdag, så då passar vi på att bjuda in oss på mat haha, perfekt!
 
Idag har vi också tagit oss en liten promenad, till affären fram och tillbaka, köpte Nestlé godnatt välling bland annat. Viggo somnade direkt på promenaden, höll honom vaken lite extra idag, så han har sin andra vila nu, men han kommer säkert somna påväg till farmor, är han pigg den tiden så blir de sittvagn. Han börjar dessutom vara för lång för liggdelen, han tar nästan i kanten med både huvud och fötterna. 
 
 
Idag ha viggo ätit otroligt lite faktiskt.. Vid 10.00 imorse och ville knappt äta där vid 13.15.. Så han ha bara ätit en hel flaska 06,00 och 10.00 sen bara en dutt vid 13.. Men han är väl jättehungrig när han vaknar nu då istället :)
 
Nu ska jag packa skötväskan innan vi pallrar oss iväg. Ha en fin lördag allesammans :)

snö!

Äntligen kom de lite snö. Hoppas den får stanna till jul iallafall. Måste skaffa ny overall till viggo, börjar växa ur den fodrade fleeceoverallen, så ska skaffa en som tål att vara i snön, för viggo har en bebispulka (med ryggstöd) som vi måste testa :)
 
Just nu sitter jag på sängkanten och lyssnar till viggos djupa andetag, han somnade precis. Vi provade välling för första gången ikväll. Fick hem prover nu då han närmar sig 6 månader (på julafton). De skadar nog inte att tjuvstarta några dagar i förväg. Jag blandade den med ersättning för en mjukstart.
 
 
Viggo ha börjat vakna ofta nu, speciellt på kvällen. Han kan vakna en gång i halvtimmen i 2-3 timmar.. Riktigt jobbigt för, för de mesta så vaknar han och är "pigg" och svår att somna om. Vissa gånger krävs bara nappen så somnar han om men de är oftast att jag måste försöka länge innan han somnar om igen. Detta händer även under natten. Ska ta och prova imorgon att han få vara vaken lite längre mellan tupplurarna. Han sover 3 gånger per dag, en på förmiddagen och två på eftermiddagen. Han sover två på eftermiddagen för att jag vill få honom i sängen vid 21. Somnar han 19 så vaknar han 20 och är vaken till 23-23.30 och svårtsövd.
 
 
 

framkalla bilder

Blivit helt tokig i att framkalla bilder. Fick precis hem mitt första paket med 160 bilder ca och väntar på 5 förstoringar att ge bort i julklapp. Och ha nu beställt 165 till och 3 förstoringar till. Fick 150 bilder gratis, så sjukt bra! Betalar 70 kr inklusive 39 kr porto(!) för 165 + 5 förstoringar, jäklar så bra pris va?
 
 
Nu måste jag bara skaffa ramar och fotoalbum, lär ju behöva några då jag kommer ha närmare 400 bilder med dopbilderna också som jag fick av min kusin. 
 
Nu vaknar viggo så nu ska vi gå och handla lite mat :)