seg söndag

Idag är jag seg. Va vaken till kl 3. Vi va hos sambons syster, surra å spelade kort. Viggo vaknade vid 08.00, men skönt nog sov om till klockan 10, men vaknade 09 och hade en rap så la honom på mage och låg vaken tills 10 då han vaknade.
 
Är så seg idag, fryser och vill bara sova. Han ha sovit nu i kanske 2 timmar snart. Dumt nog så bbörjade jag städa och nu är det snart försent att vila, han lär vakna om jag lägger mig nu. Men han va också seg idag, v så trött och somnade när jag la ner han i vagnen. Han myser i sin nya overall, fyndade 2 st för 150 kr. Fodrad fleece. Kan visa senare :) älskar att fynda, begagnade som fanns på köp och sälj på facebook. Men hatar att hämta så sambons syster offrade sig att gå in och hämta dom. Nu ska jag lägga igen öga nån minut!
 
 

konstigt men rätt

Vi åkte och lämnade Ronja igår. Kändes så konstigt men rätt, hon och hennes syster sprang runt på deras stora gård och jagade varann. Vet hur duktig hon är och hur bra hon kommer få det så de känns rätt men samtidigt jobbigt då man är van att ha henne varje dag och haft henne i 3 år.
 
 
Inte nu i vintras men vintern innan gick vi långpromenad längs skoterspåret. Ronja är hon med öronen längre ner och hennes syster har mer uppåt öron och tipp, så som dem "ska" ha.
Natten hade gått bra, men dem hade sprungit och lekt och jagat varann två gånger på natten. Men ikväll lär dem va slut på om dem leker hela dagen. Vår Jack Russel verkar inte bry sig hittills att Ronja är borta, kommer nog märkas mer när hon blir själv hemma.
 
Vi va där vid 21.00 och kom hem vid 23.00, Viggo somnade i bilden men vaknade hemma, la han i sängen och gick för att blanda ersättning, kommer in i sovrummet och han hade somnat om. Dock vaknade han hungrig vid 23.30, gav mat och han somnade om! Inget gråt och inget vaggande i famnen. På dagen sov han mellan 10-12 Och mellan 13-14 och en stund mellan 15-16. Sen va han vaken, men sov kort stund vid 18 och vid 20. Sen vaken mellan 20-23, sov hela natten tills 09.30!
 
Vi gick långpromenad idag en timme å 10 min vid 10.30-11.40. Han sov hela vägen och nu sover han igen. Haha alltså, inte länge egentligen som han r vaken om dagarna, mest på kvällen faktiskt. Viggo vill gärna sova en stund mellan varje måltid. Hur sover era bebisar på dagen/kvällen/natten?
 
Som vanligt luddigt inlägg, ska bli bättre på att hålla mig till en sak i inläggen och mer tydliga och inte så långdraget, kanske jobbigt att läsa?
 ett år sedan exakt, smalt ansikte och långt hår... Måste ta tag i träningen! Efterkontroll på onsdag sen jävlar! :)

hundmys

Idag ska jag nog mysa lite extra med min tös, ikväll lämnar vi henne. Men först ska jag renbädda och tvätta medan lillen sover. Haft en bättre natt och känner mig piggare idag!
 
Nu när de är så nära att lämna ifrån mig henne kollar jag bilder i telefon.. Hon ha ju alltid varit min bebis men nu hamnat på sidan om, får ont i hjärtat när jag ser bilder på henne som valp. Jag var överlycklig när jag skaffade henne, dock inte min mamma va lika överlycklig haha. Och tänk att mamma alltid har rätt, alltid. Även om det tog mig 3 år att inse att jag skulle väntat, hade jag väntat så hade jag nog gjort annorlunda, men jag ångrar absolut inte mina 3 år med min skrutta <3