Metallica

Jag älskar Metallica. Fullkomligt älskar. Så avundsjuk på min syster som ska se dem live för andra gången! Jag är ingen som ha gillat festivaler och konserter så mycket. Men några jag vill se live är Metallica. Jag lyssnar ofta från Youtube när dem spelar live, hör publiken skrika och sjunga med får mig att rysa så det luggas i hårbotten. Och dem är så sjukt bra live också! Ååh... 
 
Jag hoppas min lilla buse i magen kommer tycka om dem lika mycket som jag :) kommer spelas mycket här hemma när jag får välja musik.
 
 
Bild från min instagram Enemeliee
 
Ikväll ska jag och bebbe lyssna på Metallica hela kvällen. 
 

valborg i soffan

Hej!
 
Sitter och andas lite, försöker få på mina converse. Ska iväg och handla nu om bara min sambo kunde kliva upp. Något som kan få mitt humör att gå i botten är när han är så morgonseg och vägrar vakna! 
 
 
Kan ju dela med mig om yolliboxen från igår, citrus föll mig inte smaken och jordgubb gick att äta men var sådär. Passion har fortfarande plats nr.1! Skulle vilja testa hallon eller blåbär också :)
 
Idag är det ju valborg, men jag tänker inte göra något speciellt alls. Ska va hemma och ta de lugnt och vänta på att min gubbe kommer hem från jobbet sen. Bara slöa i soffan med de fyrbenta.
 
 
 
Få hoppas kvällen blir bättre än igår, kunde inte sluta gråta. Grät nästan hela kvällen tills Robert kom hem, då kollade vi på Ullared och la bamba som vi missat och sen grät jag mig till sömns. Bara jag tänker på att jag grät sådär igår så är de nära till gråt nu. Så jobbigt, varför känner jag mig såhär? Jag borde ju känna mig som världens lyckligaste. 
 
Ber om ursäkt för mina negativa inlägg, men tänker inte låtsas som ingenting, kanske är många fler som känner som mig? Läst att det är ganska så vanligt med graviditetsdepression, nu kanske det är att överdriva men jag vet ju inte, bra mår jag absolut inte och känns som jag ha social fobi, gruvar mig för handlingen nu men de mmåste göras så ska iväg nu.

yollibox citrus

My man kommer hem om en och en halv timme typ. Ikväll ska vi testa ny smak av yollibox. Hittills ha jag testat passionsfrukt och mango. Mango kändes för "gräddig" för min smak medan passion va supergod. Den va syrlig och söt. Nu ska vi testa citrus, hoppas på att den är lika god som passion!
 
 
Ha ni smakat den? Vilken tycker ni bäst om?:)
 
 
Som jag nämnde tidigare är jag i en deppig period just nu, riktigt obehagligt att känna mig så nedstämd. Är osocial och oengagerad, tråkig människa. Ska egentligen iväg till svägerskan imorgon och följa på majbrasa, äta middag och umgås men.. Jag tycker det känns mer jobbigt än roligt, kommer nog bli hemma. Vill inte sitta bland människor och känna mig obekväm, då är jag hellre hemma och pysslar om mig själv. Som nu råkade jag somna i nästan två ttimmar. Jag behöver tiden för mig själv just nu. Så mycket hormoner, känslor och tankar. Tur jag har en förstående och stöttande sambo, min allra bästa vän, min klippa <3