Vecka 14 (13+0)

Går in i vecka 14 idag. Var tvungen att köpa en mysig långkjol från Bikbok igår för klarar inte av att ha mina vanliga jeans längre, de klämmer så enormt mycket och magen känns bara med uppblåst. Antar att jag är mest svullen, som jag varit från att jag plussade iprincip! Men sen börjar ju bebben bli lite större, men är fortfarande superliten såklart, ca 8cm kärlek i magen :)

Idag var jag svintrött på morgonen, ville inte kliva upp.. Hela dagen har jag varit rätt frånvarande och huvudvärken har medverkat hela dagen. Spränger så inni!! men vill inte ta nå smärtstillande i onödan, så hinkar i mig vatten och ska ta en liten powernap nu både för rygg och huvud. Sen är det bara å dra sig ut i halkan för en liten promenad med hundarna, vilket inte känns så kul när det är som en isgata för va nog rädd för att halka när jag skulle gå till jobbet. Skulle va hemskt om man trilla ikull nu och slår sig i magen eller nåt, man vet ju aldrig och jag är livrädd för det.


(kommer bilder SNART.. snart blir det offentligt så då vågar jag skriva ut och även bilder. en blogg utan bilder blir väldigt tråkig) men nu, VILA bort den förbannade huvudvärken som vägrar släppa :(

Vecka 13 (12+2) mitt lilla hjärta <3

Idag hade jag min inskrivning hos BM. Men kan väl börja dagen från morgonen.. Började inte så bra, gick på toaletten och upptäckte en mindre blödning, färskt blod och mer blod än förra blödningen. Jag blev livrädd och kunde inte alls fokusera när jag väl kom till jobbet.

Kl 13 så har vi vår tid, och direkt vi får komma in till bm så nämner jag blödningen och får ju som väntat svar att det är vanligt och inget ul ska göras. Jag säger rätt ut vad jag tycker om det, och börjar storgråta för känner mig hjälplös med min oro. Men då frågar jag istället om jag kunde få testa att höra hjärtljuden, vilket jag också som väntat förstod att hon skulle va skeptisk till dels för att man inte alltid hittar vart bebisen ligger och därför inte alltid kan garantera att hjärtat hörs. och hon var ju skeptisk just för att det är mer strålning än vid UL. Men jag sa att jag är medveten om detta och vill ändå prova. Jag får till svar att vi kan testa på en gång innan vi gör inskrivningen. Det tar kanske 2 sek så hör man de snabba hjärtljuden och jag ser på min sambo som är rörd och tagen av det underbara ljudet och då brister jag ut i storgråt igen, vilken känsla! helt obeskrivlig!!Nu är jag helt slut på efter en känsloladdad dag rakt igenom, så nu ska jag lägga mig i soffan och powernapa tills idolfinalen börjar :)